Joensuun Amarillo uudistuu täysin

Remontti on lähtenyt vauhdilla liikkeelle ja ravintola pitää ovensa toistaiseksi suljettuna. Kokonaisvaltaisesti uudistunut Amarillo avautuu 3.6.2022.

Uusi liikeidea korostaa erityisesti yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja vieraiden viihtyvyyttä, mahtavia makuja unohtamatta. Amarillon ruoka- ja drinkkilistalla panostamme aina tuoreisiin raaka-aineisiin ja me esimerkiksi keitämme kaikki drinkeissä käytettävät makusiirapit itse.

Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa, että tosielämässä. Uusi Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi. Tunnelma, ruoka, juomat, kokemukset.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys. Amarillo raikastuu ja saa paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa, näitä bongaat varmasti joka vierailulla. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista muovataan näyttävä kokoontumispaikka.

Uuteen Amarilloon rantautuu myös kaupungin halutuin pöytä ”The Table”, joka on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota et muualta tule saamaan, etkä myöskään jättää kokematta.

Restoraniketid