5 x Hyvä paikka tehdä etätöitä Helsingissä

Työnteko sujuu joskus paremmin inspiroivassa ja kauniissa ympäristössä! Listasimme omat suosikkimme paikoista, joihin on kiva istahtaa läppärin kanssa tekemään töitä tai pitämään palaveria rennosti kahvikupin ääressä.

1. Pino

Tämän parempaa sijaintia ei Helsingistä löydy! Kaivokadulla, ihan päärautatieasemaa vastapäätä sijaitseva Pino on rento baari, jonka lämmin tunnelma toivottaa heti tervetulleeksi. Tiskiltä saa erittäin hyvää kahvia ja erilaisia erikoiskahveja. Kun työt on tehty, iltaa voi jatkaa suoraan maistelemalla herkkuja Pinon kattavasta viinivalikoimasta. Tutustu Pinoon »

2. Happy Farmerin yläkerta

Helsingin keskeisimmällä paikalla, Sokoksen talon kulmassa sijaitseva Happy Farmer tunnetaan vastuullisesta ja terveellisestä ruoastaan ja leivonnaisista. Yhdistä siis herkullinen aamiainen tai lounas etätyöskentelyyn. Alakerran Kitchen & Bakerystä löytyy muutamia ihanan valoisia ikkunapaikkoja, joista voi samalla seurata ihmisvilinää kadulla. Jos kaipaat rauhallisempaa paikkaa, suuntaa 2. kerroksen Coffee Bar & Wineen. Tutustu Happy Farmeriin »

3. Konepaja

Vallilan historiallisella alueella sijaitseva Konepaja on urbaanin etätyöläisen unelma! Hyvät liikenneyhteydet, inspiroiva ympäristö ja isot, viihtyisät tilat tekevät Konepajasta täydellisen toimiston jatkeen. Tiskiltä on saatavana maukkaiden erikoiskahvien lisäksi muun muassa kombuchaa sekä erilaisia alkoholittomia oluita ja siidereitä. Tutustu Konepajaan »

4. Ratamo

Ratamo sijaitsee Triplan parhaalla paikalla, aivan keskellä Pasilan asemaa. Ratamo sopiikin erityisen nopeaksi työpisteeksi matkan varrella tai työporukan yhteiseksi kohtaamispaikaksi, johon kaikkien on helppo tulla. Valikoimassa on muun muassa hyviä erikoiskahveja ja alkoholittomia oluita. Tutustu Ratamoon »

5. Urban Rabbit

Urban Rabbit on raikas, leikkisä ja trendikäs istumispaikka, jossa saat ideointiin varmasti uudenlaista potkua! Tilaa tiskiltä ihana herkkumocktail ja istu seuraamaan Pasilan elämää. Tutustu Urban Rabittiin »

Restoraniketid