Pinon olutsuositukset

Pinon olutvalikoimassa on keskitytty kansainvälisiin klassikoihin, joiden rinnalla lisämausteena kauden erikoisuuksia. Tässä Pinon omat vinkit oluista, jotka ainakin kannattaa testata!

1. Kauden sour-olut

Pinon hanasta löytyvä vaihtuva sour-olut on aina erittäin hyvä valinta. Ota pieni maisteluannos tai nauti pitkästi! Kaikki Pinon hanajuomat ovat nimittäin saatavana deseittäin.

2. Weihenstephaner Hefeweissbier Saksa · 5,4 %

Kullankeltainen, samea ja runsasvaahtoinen vehnäolut. Maku on keskitäyteläinen, miedosti humaloitu, maltainen, aprikoosihilloinen, runsaan banaaninen ja yrttinen.

3. Malmgård Emmer IPA Suomi · 6,2 %

Maista kuinka vastakohdat täydentävät toisiaan! Tässä suodattamattomassa IPA:ssa makunystyröitä hivelevät emmer-vehnän täyteläinen pyöreys ja humalan napakka katkeruus, tuoksussa nousevat pintaan trooppiset hedelmät ja havumetsän aromit.

4. Chimay Triple Belgia · 8,0 %

Vahva vaalea ale, jonka hedelmäistä ja mausteista makua tasapainottavat sopiva katkeruus sekä humalat. Trappist-oluiden klassikko, jonka valmistus aloitettiin vuonna 1966.

5. Kukko IPA Alkoholiton Suomi · 0,3 %

Laitilan legendaarinen IPA löytyy myös alkoholittomana! Reilusti humalaisen vaalean pintahiivanoluen makuprofiili on alkoholittomuudesta huolimatta aito ja tuttu. Uusimman tekniikan, parhaiden raaka-aineiden ja osaavimman henkilökunnan ansiosta alkoholittomiin Kukkoihin ei tarvitse jälkeenpäin lisäillä aromia tai käymätöntä vierrettä.

Katso lisää oluita »

Tutustu Pinoon »

Lähde: Alko, Malmgårdin panimo, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Chimay

Mikä on sinun suosikkisi?

Tule ja testaa!

Restoraniketid