Opiskele ammattiin Tahkolla

Lomakohteena ja aktiivisen harrastajan paratiisina tunnettu Tahko on monelle myös paikka asua ja työskennellä. Pian Tahkolla voi lisäksi opiskella ammattiin oppisopimuksella! Oletko kiinnostunut matkailu- ja ravintola-alasta? Tutustu opiskelumahdollisuuksiin ja hae nyt!

Projekti sai alkunsa Break Sokos Hotel Tahkon hotellinjohtaja Anna Hämäläisen ja Savon ammattiopiston ravintola-alan lehtorin Maija Rissasen keskustelusta. Tahkolle tarvitaan työntekijöitä joita Rissanen kouluttaa, miksi emme siis toteuttaisi koulutusta Tahkolla. Huimaa vauhtia kehittyvä Tahko tarjoaa ympärivuotisia työpaikkoja ja uniikin ympäristön asua ja elää, joka on oikea aktiivisen ihmisen paratiisi. Harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, ja tiiviistä työntekijöiden yhteisöstä löytyy ystäviä helposti. Mikä sen parempi paikka opiskella!

Savon Ammattiopisto tuo oppisopimusopiskelun Tahkolle

Ensimmäiset opiskelijat pääsevät aloittamaan opintonsa Tahkolla syksyllä 2022. Opiskelu tapahtuu työtä tehden, eli opiskelija on myös työntekijä ja saa työstään palkkaa. Oppimista täydennetään verkko-opinnoilla ja Tahkolla tapahtuvalla lähiopetuksella.

Break Sokos Hotel Tahkolla voit opiskella tarjoilijaksi, kokiksi tai vastaanottovirkailijaksi.

Haku opintoihin on auki 2.5.–31.7.2022.

Tutustu oppisopimuspaikkoihin

Lue lisää oppisopimusopiskelusta ja tutustu Tahkon opiskelumahdollisuuksiin. Hae opiskelupaikkaa ja voit päästä aloittamaan opintosi jo syksyllä 2022!