Stand Up Maratooni Olavinlinnassa 20.8.2022

Stand Up Maratooni 20.8.2022

Tule mukaan nauramaan, kokemaan myötähäpeää, ottamaan osumia sekä ennen kaikkea viihtymään. Ja Savossa kun ollaan, vastuu todellakin on kuulijalla!

Lavalle astelee vuorotellen kahdeksan hyvin erityyppistä koomikkoa:

Anitta "Iso A" Ahonen

Anitta Ahonen on tuttu persoonallisesta ja roiskuvasta esityksestään. Hänen kumartamaton tyylinsä puhua itsestään ja maailmasta saa herkimpien niskavillat punastumaan. Anitta haastaa näkemään asiat suoraan ja tuo maailman niin lähelle, että herkkiä voi huimata. Anitta ei säästele ja puhuu vanhentumisesta sievistelemättä. On yksinkertaisesti rankkaa olla ihminen ja Anitta kertoo teille oman tarinansa.

Ursula Herlin

Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka ei jätä kylmäksi ketään – ei edes pakasteita.

Ilari Johansson

Pitkän taitelijauran tehnyt Ilari on esiintynyt lähes kaikissa Suomen tapahtumataloissa ja ravintoloissa. Rock-asenne edellä, Ilarin esitykset menevät perille asti. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit. Mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Kaikki saavat oman osuutensa. Ilarin karismalla ja hieman kieroutuneilla ja terävillä huomioilla on helppo valloittaa puolelleen jokainen kuuntelija!

Robert Pettersson

Robert on groteski one-liner koomikko, joka on varsinainen ilmestys. Robertin maaginen kyky puhua hitaasti ja tiivistää jutut, virittävät hypnoottisen esitystilanteen. Robert on friikki, mutta ei vaarallinen. Robert vie meidät asioiden ja tabujen äärelle. Kaikki asiat ovat naurunalaisia, sen Robert tietää. Robert on valmis, oletko sinä?

Jaakko Saariluoma

Monissa viihdeohjelmissa vaikuttava Saariluoma on myös pitkänlinjan stand up -koomikko. Hänen esityksensä ovat kuin puro, joista kasvaa valtava komediajoki. Joki imaisee kaikki mukaan ja se on kaunista. Jaakon keikat päättyvät yleensä joukkohysteriaan. Paljon yksityiskeikkoja tekevä Jaska on nyt mahdollista nähdä Olavinlinnassa. Harvinaista herkkua!

Krisse Salminen

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan. " Takuuvarmasti kaikki viihtyy ja nauraa ja ihailee mun olemusta kert mä todellakin panostan pukeutumiseen ja meikkeihin. Vaikkei mun tarviis, koska mä olen ihan luonnostaankin tosi ihana."

Illusia Sarvas

Illlusia Sarvas kuulostaa satuolennolta, mutta onkin ihan tavallinen vantaalainen. Jotain maagista kuitenkin tapahtuu, kun Illusia nousee lavalle. Yleensä ketään ei sahata katki, eikä esitys sisällä kyyhkysiä.

André Wickström

Wickström toimii globaalilla tasolla. Suomessa ja Ruotsissa monista sarjoista tuttu koomikko on kirjoittanut stand upista kirjan, tuonut lajia Suomeen ja tehnyt keikkaa monissa maissa. Wickström on legenda, jonka tarkoitus on ollut valistaa Suomea komedian keinoin. Vähemmistöstä ponnahtanut koomikko on tuonut lajin lähemmäksi kaikkia suomalaisia ja antanut oman osuutensa ja kulttuurihistoriallisen arvon suomikomedian kehittymiselle. Tulkaa katsomaan, hän ei ole aina Suomessa.

Krisse Salminen toimii illan säkenöivä MC:nä.

Liput on myynnissä Lippupisteessä:

https://www.lippu.fi/artist/stand-up-maratooni/

Peruslipun ohella on tarjolla myös Show & Dinner -lippuja

Tee illastasi täydellinen elämys liittämällä siihen myös illallinen. Valitse lippu, johon kuuluu buffet ennen esitystä ja nauti illasta täydellä vatsalla. Buffet tarjoillaan ennen esitystä klo 17 alkaen ravintola Linnantuvassa tai Kuninkaansalissa.

Stand Up BUFFET 2022

Saimaan savumuikkuja ja sahramimajoneesia (M, G)

Nieriämoussea (L, G) ja ruisnachoja (L)

Chilimarinoitua katkarapua ja kukkakaalia (L)

Naudan paahtopaistia ja pikkelöityä punasipulia (M, G)

Linnantuvan varhaisperunasalaattia (M, G)

Caprese -salaattia linnan tapaan (L, G)

Vihersalaattia, sitruunavinaigrettea ja paahdettuja kurpitsansiemeniä (M, G)

Maalaisciabattaa (L) ja saaristolaisleipää

Yrttilevitettä ja voita (L, G)

*****

Ylikypsää punaviinihärkää (L, G)

Lohta Gremolata (L, G)

Yrtti-voiperunaa (L, G)

Kesäkasviksia (L, G)

Kasvispääruokavaihtoehto (ilmoitathan etukäteen kasvisruokatoiveesi)

Punajuurta ja vuohenjuustoa (L, G)

-Grillattuja kasviksia ja paahdettuja pinjansiemeniä

*****

Eton Mess- marja-marenkimoussea tuoreista marjoista (L, G)

Ilmoitathan mahdollisista erikoisruokavalioista tai allergioista myyntipalveluumme osoitteeseen

sales.suur-savo@sok.fi tai 010 764 2000 (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min)

Tapahtumanjärjestäjä varaa oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Restoraniketid