Uuden sadon perunaa ja muita herkullisia kesämakuja Gunnarin ruokalistalla.

Keskiviikkona 1.6. alkoi Gunnarin kesä!

Ensimmäiset avomaalla kasvatetut perunat on toimitettu Gunun keittiöön.

Ruokalistalla kunniapaikan saavat uudet perunat Nauvosta, juuri nostettuna Mika Vahalahden pellolta.

Grillattu Hanger steak ja Airistolta pyydetty sesongin kala saavat kaverikseen herkullisia perunoita ja kesän kotimaisia kasviksia. Kruunaa ateria jälkiruoalla, mansikkaparfait on keittiömestari Jarin ihana resepti tälle kesälle.

Kesän herkut tarjolla 30.8. saakka.

katso koko ruokalista tästä>>

Asiakasomistajille suosittelemme kesän suositusmenua ja juomapakettia tuntuvalla alennuksella

KESÄN SUOSITUSMENU (G3)

52 / S-ETUKORTILLA 47

KIRJOLOHI CHEVICHE L, G

Lime kypsennettyä kirjolohta sydänsalaatilla, mummonkurkkua, Gunnarin siemennäkkäriä ja korianterimajoneesia

GRILLATTUA HANGER STEAKIA L, G

Paistettua varhaisperunaa Nauvosta kevätsipuli öljyllä maustettuna, kesän kasvikset grillattuna ja gremolata- kastiketta

MANSIKKA PARFAIT L, G

Mansikka-valkosuklaata, inkivääri marinoitua marjoja, kaura-siemen granolaa

JUOMAT 26/ S-ETU 24

Leyda Reserva Sauvignon Blanc 12cl

Cecilia Baretta Comeme 12 cl

Floralis Moscatel Oro 4CL

tee pöytävaraus tästä>>

Tervetuloa!

Restoraniketid