Monipuolista lounastarjontaa Lappeenrannassa ja Imatralla

Lounasaika, se yksi päivän parhaita hetkia! Piipahda kiireettömälle lounaalle Angukseen, runsaan kotiruoka-noutopöydän äärelle Prismalle tai Rossoon shoppailun yhteydessä!Meillä lounastat monipuolisen ravintolatarjonnan äärellä!

Yritysvieras - muista myös lounasetusopimus! Lisätietoja Eekoo Mara myyntipalvelusta: sales.lappee@sok.fi

Uudistunut Prisman ravintolamaailma (Pizza & Buffa) Lappeenranta tarjoaa monipuolista, runsasta lounasta! Myöskään kevyemmät vaihtoehdot eivät salaattipöydästä kesken lopu! Kotiruokalounas arkisin klo 10:30-15, 12,30€. Ruokajuomana on tarjolla maitoa, kotikaljaa, kivennäisvettä ja limonadeja ja jälkiruoaksi kahvi ja tee.
**
Ravintola Angus Steak & Wine **kutsuu arkisin myös lounaalle! Vaihtuvalla, pöytiintarjoilulla lounaalla tarjolla päivittäin kaksi eri vaihtoehtoa sekä vaihtoehtoisena viikon kasvisannos. Angus on loistava valinta kiireettömälle businesslounastapaamiselle! Lounaat alk. 13,00€. Myös lounasaikaan on mahdollista tutustua uudistuneeseen, elämykselliseen a la carte- listaan!

Cafe Mylly on viihtyisä lounaskahvila S-market Myllykeskuksen yhteydessä, aivan 6-tien tuntumassa. Saat maittavan kotiruokalounaan (arkisin klo 10.30-14), erilaisia kahveja, leivonnaisia ja pikkusuolaista. Helppo ja nopea piipahtaa, piha-alueella on runsaasti ilmaista paikoitustilaa.

Rosso IsoKristiinassa sekä Rosso Imatralla tarjolla nopea, italialainen lounas ma-pe klo 11.00-14.00. Päivittäin valittavissa kaksi eri annosta, salaatti, tai viikon pizza/ pasta. Alkaen 10,70€

Aino kahvila & ravintola Imatran Prisman yhteydessä tarjoaa parhaan kotiruokalounaan ma-la klo 10.30-14. Lounaaseen sisältyy keitto, salaattipöytä, leipä, ruokajuoma, jälkiruoka ja kahvi. Lounas 11,90 € (keittolounas + salaattipöytä 8,90 €)

Neis restoranides