Tahkon kuumimmat kesäterassit

Aurinkoinen kesäpäivä, kylmä juoma kädessä ja edessä Tahkon rinnemaisema. Pääsitkö jo tunnelmaan? Mikä sen ihanampi tapa viettää aurinkoista päivää, kuin terassilla kesästä nauttien! Tahkon parhaat terassit niin ruokailuun, rentoon seurusteluun kuin villeihin iltabileisiin löydät tietenkin Hillsidesta ja Hophausista. Aamusta iltaan aurinkoiset, suojaisat terassit palvelevat teitä ravintolan aukioloaikojen mukaisesti.

Hillsiden terassilla voit nauttia auringon lisäksi ihanista drinkeistä, kesäkannuista ja jäähilejuomista, ja taltuttaa nälän ravintolan antimilla. Isompaan nälkään ravintola tarjoilee herkkuja salaateista, burgereihin, ja pieneen naposteluun voit valita suosikkisi terassimenun finger food -annoksista (kesämenu julkaistaan myöhemmin). Tee tilauksesi konttibaarissa, tai kontin ollessa suljettuna sisällä ravintolan kassalla. Myös koirakaverit ovat tervetulleita terassille ja aulabaariin!

Hophausissa voit nauttia rennosta tunnelmasta, kauniista maisemista ja hyvästä kesäfiiliksestä säällä kuin säällä. Lasikatteisessa ravintolassa et jää paitsi maisemista huonollakaan kelillä. Hopparissa janoisten sankarit tarjoilevat ihania cocktaileja ja mocktaileja, oman tislaamon tuotteita, maistuvia erikoisoluita ja paljon muuta helteen helpotukseksi. Viikonloppuisin tunnelmaa nostattaa DJ tai livebändi. Tsekkaa tapahtumakalenteri täältä ja tule viihtymään Hopparin kesäterassille!

Restoraniketid