Sadepäivän terassivinkit

Suomen kesäsää osaa välillä yllättää, mutta ei anneta sen lannistaa! Tässä lista paikoista, joissa voit nauttia terassikesästä sateisenakin päivänä.

1. Salve

Tori, kauppahalli ja meri – Salven terassi sijaitsee upeassa paikassa Hietalahden rannassa. Todellinen must see -ravintola, jos Kampin ja Hietalahden merihenkinen historia ja aito suomalainen ruokakulttuuri kiinnostavat.

Sadepäivänä voit varata itsellesi pöydän terassin tunnelmallisesta ruokamajasta! Lue lisää ja varaa ruokamaja »

2. Bistro Manu

Kampissa sijaitsevan Bistro Manun viihtyisällä terassilla olet suojassa sateelta, mutta nautit Helsingin keskustan vilkkaasta katuelämästä. Terassilla voit nauttia juomien lisäksi Bistro Manun mestarillisella otteella valmistetuista ruoka-annoksista. Listalta löydät annoksia pieneen ja suureen nälkään, erikoisruokavalioita unohtamatta.

Tutustu »

3. Kitty's Public House

Kitty'sin terassilla Helsingin ytimessä voit nauttia ihmisvilinästä ja mahtavasta seurasta säällä kuin säällä. Citykäytävän katon ansiosta tällä terassilla ei koskaan sada! Kitty's tunnetaan lämpimästä brittipubitunnelmastaan, hyvästä palvelusta ja laadukkaasta valikoimasta.

Tutustu »

4. VENN Helsinki

Vaikka taivas näyttäisi epävakaalta, VENNin viehättävän rempseä ilmapiiri lupaa aina hyvää! Tule nauttimaan viinistä ja ystävistä Helsingin keskustaan Mikonkadulle. Terassin ruokamajassa siemaillaan kesäjuomia ja napostellaan suolaisia herkkuja sateelta suojassa. Varattavissa 2–6 hengelle.

Lue lisää ja varaa »

5. Konepaja

Lähde maistelemaan paikallisten panimoiden uutuusmakuja Vallillaan. OlutHuone Konepajan katettu terassi sijaitsee inspiroivassa kaupunkimiljöössä Meiran paahtimon vieressä. Laaja valikoima erikoisoluita, luomuviinejä, kombuchaa ja muita juomia ei jätä ketään kylmäksi – edes sadepäivänä!

Tutustu »

Katso myös: Helsingin TOP 5 maisematerassit »

Helsingin terassiopas 2022

Löydä lisää lähelläsi olevia terasseja, inspiroidu Raflaamon terassivinkeistä ja tee hauska testi.

Restoraniketid

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö