Waltteri Torikka saapuu Bomban talolle 9.12.

Upeaääninen baritoni Waltteri Torikka saapuu Bomban talolle 9.12. osana Nurmeksen Joulumusiikin ohjelmistoa. Tämä jouluklassikko sisältää runsaan buffetpöydän ja upean joulukonsertin, jossa kuulet tuttuja jouluklassikoita sekä Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita. Tule nauttimaan tunnelmasta, maukkaasta ruuasta sekä konsertista Bomballe!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017.

Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu ’Sydämeni joulu’ -levy hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita.

Waltteri Torikan konsertti on osa Nurmeksen Joulumusiikin ohjelmistoa ja toteutetaan yhteistyössä heidän kanssaan. Konsertissa Torikan kanssa esiintyvät Marko Hilpo (piano) sekä Barbora Hilpo (alttoviulu).

Pikkujoulubuffet & konsertti 55€/hlö

Liput ennakkoon Ravintola Bombasta täältä.

Varaa näin: Valitse päiväksi 9.12. ja valitse kattausaika ruokailulle (joko klo 17 tai klo 20.30). Täydennä tiedot ja lunasta paikkasi.

TAI

Liput ennakkoon Liveton lippukaupasta klo 17 kattaukseen täältä.

Huom. Liveton käsittelymaksu lisätään lipun hintaan.

Mikset jäisi myös yöksi hotellin pehmeisiin lakanoihin? Majoituspaketti standard-huoneissa koodilla BTORIKKA22

  • 173€/1hh
  • 238€/2hh
  • lisäaikuinen 75€/hlö

Majoituspaketti sisältää:

  • majoituksen
  • runsaan aamiaisen
  • maukkaan pikkujoulubuffetin Bomban talolla joko klo 17 tai klo 20.30
  • konserttilipun Waltteri Torikan konserttiin

Konsertti alkaa klo 19.00. Illalliskattaukset klo 17 tai klo 20.30. Ilmoitathan vastaanottoomme haluamasi kattausajan bomba.vastaanotto@sokoshotels.fi

Varaa näin: Valitse päivämääräksi 9.12. Käytä varauskoodia BTORIKKA22. Valitse huone ja hinta. Valitse haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Maksa varauksesi ennakkoon. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomioithan, että lisätuotteita ei voi lisätä saman päivän varauksiin. Kysy lisää hotellin vastaanotosta!

Tervetuloa nauttimaan!

Restoraniketid

Fafa'sJyvänenPapa GiovanniSiipiyhtiö