Ripaus suolaa, runsaasti rakkautta ja valtavasti intohimoa. Saammeko esitellä Gunnarin itse tehdyn leivän, joka saa täyteläisen makunsa aamiaisen puurosta.
Hyvä leipä täydentää aterian. Se sopii täydellisesti seurusteluun ja sillä kaapaisee viimeisetkin pisarat herkullisesta kastikkeesta. Gunnarin leipä on kuohkea ja täyteläinen. Siinä on sopivasti rapea kuori, pehmeä sisus ja päällä ripaus suolaa. Gunnarin leivän leivontaan pelastetaan puuro, mikä on jäänyt yli aamiaiselta ja jos leipää jää, tehdään siitä lounaskeitolle maistuvia krutonkeja. Näin minimoidaan ruokahävikin syntymistä. Kutsu leipä pöytään ja anna sen vietellä sinut makumatkalle kanssaan.
Gunnarin leipä on yksi monista zero waste - toimenpiteistä, joita Gunnarissa on tehty.
Gunnarin makumatkan annoksiin ja aukioloaikoihin pääset tutustumaan [TÄSTÄ](https://www.raflaamo.fi/fi/turku/ravintola-gunnar)