Helsingin Sanomat antoi OR:ille neljä tähteä

Helsingin Sanomat vieraili lokakuussa kaksi kertaa ravintola OR:ssa. Kehuja saivat mm. kotimaiset raaka-aineet ja niiden kekseliäs ja viitseliäs käyttö, paneutunut ja innostunut palvelu sekä luksusta tarjoava Raw Bar, josta löytyy mm. ostereita, kampasimpukkaa, tartaria ja skagen käsinkuorituista katkaravuista.

"Kahdella käynnillä lokakuussa ”kala-kasvispainotteisessa brasseriessa” kaikki maistui ja herätti suorastaan ihastusta. Palvelu oli paneutunutta ja innostunutta juomapuolta myöten."

OR:in annoksissa toistuvat puhtaat maut, huolella työstetyt makuyhdistelmät ja yllättävät yksityiskohdat. OR:in keittiöpäällikön Janne Kantolan omat suosikit ovat graavatuista kampasimpukoista, vesimelonista ja verigreipistä syntyvä alkuruoka ja raikas kaffir-limesorbetti, joka viimeistellään Tornin kuuluisalla samppanjalla.

Lue koko arvostelu tästä.

Neis restoranides