Koko perheelle herkut Hämeenlinnan Amarillosta!

Amarillo tarjoaa arjen kokkausjeesiä, mistä nauttii koko perhe!

Istahda valmiiseen pöytään ja nauti! Arkinen elämä helpottuu yhteisen pöydän äärellä Amarillossa. Meiltä löytyy myös lapsille oma menu.


Amarillo Hämeenlinnan keittiömestari Johanna suosittelee koko perheen herkkuhetkiin Amarillon reiluja burgereita. Maistuisiko sulle klassikko Amarillo Big Burger, tuhti ja tulinen Don Ama vai kenties vegaaninen Wegan Mayhem?

– Meidän uusitun ruokalistan Wegan Mayhem sisältää muun muassa soijaproteiinista tehdyn mausteisen handmade wegepihvin, vegaanista chipotlemajoneesia sekä ronskin tujauksen keittiössämme tuoreista raaka-aineista valmistettua tomaattisalsaa. Ja toki chilihummusta, joka sekin meidän keittiön tekemää. Jälkkäriksi taas suosittelisin Amarillon suklaista brownieta, joka sekin on keittiössämme alusta asti itse tehtyä. Suussa sulavan lämmin ja pähkinäinen brownie tarjoillaan vaniljajäätelön ja suklaakastikkeen kera, Johanna hymyilee.

– Meiltä löytyvät myös burgerin kanssa yhteensopivat puna- ja valkoviinit. Myös alkoholittomat vaihtoehdot ovat saatavilla, vinkkaa puolestaan ravintolapäällikkö Tero.

– Saisiko olla lasillinen esimerkiksi keskitäyteläistä ja hennon vaniljaista Crimes Snoop Cali Red -punaviiniä?

Tervetuloa Amarilloon!

MITÄ AMARILLO TARJOAA?

Reippaasti tuoreita makuja lemppareita unohtamatta! Vaihtoehdot niin lihan kuin kasvistenkin rakastajalle. Jaettavia annoksia, tex mexiä, fajitoja, burgereita ja grilliherkkuja!

Neis restoranides