Etsitään musiikkitaitureita esiintymään ravintola Vispiläkaupassa!

Oletko lahjakas musiikin saralla, ja palat halusta esiintyä yleisön edessä? Etsimme esiintyjiä Gastropub Vispiläkauppaan Joensuuhun!

Olemme kiinnostuneita monenlaisista musiikkityyleistä, sillä livemusiikki sopii täydellisesti Vispiläkauppaan. Haluamme myös tarjota asiakkaillemme elämyksellisen illanvieton livemusiikinn parissa. Jos olet taitava muusikko, ja haluat esiintyä ravintolassamme, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Ravintolastamme löytyy piano, jota saa käyttää esiintymiseen!

Tarjoamme miellyttävän ja rentouttavan ympäristön, jossa voit jakaa taitosi ja musiikillisen lahjakkuutesi yleisön edessä. Esiintyminen ravintola Vispiläkaupalla on loistava mahdollisuus päästä esiintymään yleisölle ja saada kokemusta ammattimaisessa ympäristössä. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, vaan tarjoamme esiintymismahdollisuuksia myös aloitteleville muusikoille.

Jos olet kiinnostunut esiintymään ravintolassamme, lähetä sähköpostia ravintolapäällikkö Sannalle osoitteeseen sanna.cortes@sok.fi tai soita numeroon +35810 762 3503. Kerro meille vähän itsestäsi, kokemuksestasi musiikin parissa ja millainen esitys sinulla olisi tiedossa!

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Ystävällisin terveisin,

Ravintola Vispiläkaupan tiimi