Mihin lasillisille Helsingissä? Katso ravintolavinkit!

Kuohuviini maistuu parhaalta hyvässä seurassa ja tunnelmaan sopivassa paikassa. Omistajan tilipäivän kuohuviinipullo 17,90 € kerran kuussa S-mobiilin etukupongilla!

Listasimme viisi ravintolaa Helsingissä, joissa on ihana nauttia lasilliset kuplivaa. Katso paikat ja hyödynnä omistajan tilipäivän kuohuviinietu!

1. Memphis Hakaniemi

Memphis sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien päässä Hakaniemen Ympyrätalossa. Hauska, värikäs sisustus tuo hymyn suupieliin! Kuohuviinin seuraksi listalta löytyy herkullisia annoksia vaikka jaettavaksi. Tutustu »

Ympyrätalo – Siltasaarenkatu 18-20, Helsinki

2. Pino

Lämminhenkinen olohuone, jonne on sijainnin takia helppo sopia treffit tai käydä lasillisilla ennen kotiin lähtöä. Vaikka paikka on usein melko täynnä, tunnelma on silti rauhallinen ja rento. Tutustu »

Rautatieasemaa vastapäätä – Kaivokatu 10, Helsinki

3. Casa Largo

Lasillinen kuplivaa, hurmaavia tapaksia ja rento tunnelma. Casa Largossa voi melkein kuvitella olevansa jossain kaukana Suomesta nauttimassa iltaa espanjalaiseen tyyliin. Ravintolan uudistus on osunut todella nappiin! Tutustu »

Sokoksen talo – Asema-Aukio 2, Helsinki

4. Urban Rabbit

Urban Rabbit sijaitsee Triplassa aivan juna-aseman vieressä, joten sinne on helppo tulla. Lähteminen onkin sitten paljon vaikeampaa, koska Urban Rabbitin ihanassa tunnelmassa voisi istua juttelemassa vaikka kuinka kauan ja ottaa "vielä yhdet". Kuohuviinin lisäksi listalta löytyy laadukkaita cocktaileja ja herkullista syötävää, jos nälkä yllättää. Tutustu »

Mall of Tripla

5. Belge

Uudistettu Kirjastobaari Belgen 2. kerroksessa on töiden jälkeisen rentoutumisen sydän! Istahda nauttimaan maailmaan pehmeissä nojatuoleissa kodikkaassa ympäristössä. Bistro tarjoaa monipuolisia makuja niin isoon kuin pieneen nälkään, jaettavaksi tai yksin herkuteltavaksi. Tutustu »

Kauppakeskus Kluuvi – Kluuvikatu 5, Helsinki

Katso lisää ravintoloita »

Joka kuun 10. päivä kuohuviini –10 € (norm. 39,90 €/27,90 € S-Etukortilla)

Edun saa S-mobiilin etukupongilla ja S-Etukortilla. Etukuponki on voimassa kerran kuussa Bonuksen maksun kunniaksi aina kuun 10. päivä. 1 plo/kuponki. Etu voimassa vain valikoiduissa HOK-Elannon ravintoloissa. Katso ravintolat »

Avaa S-mobiili »

Neis restoranides