5 x Viihtyisä paikka afterworkeille Helsingissä

Tunnelmaa, tilaa, ehkä lautapelejä ja jotain syötävää. Katso lista OlutHuoneista, joissa on juuri sopiva tunnelma työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen yhdessä.

1. Ølhus København

Skandinaavisen raikas ja tanskalaisen hygge olutravintola suositulla paikalla Helsingin keskustassa. Ølhus on erikoistunut pohjoismaisten pienpanimoiden oluisiin ja erityisesti tanskalaisten taidonnäytteisiin, mutta löytyy tiskiltä paljon muutakin oluesta viiniin, siidereihin, cocktaileihin ja alkoholittomiin juomiin. Tutustu »

2. Ratamo

Triplassa, aivan Pasilan juna-aseman laitureiden vieressä sijaitseva Ratamo edustaa uudenlaista olutravintolakulttuuria, jossa panostetaan laadukkaiden oluiden lisäksi myös muun muassa hyviin luomuviineihin, alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin sekä erikoiskahveihin. Yläkerran nojatuolit on täydellinen paikka rentoutumiselle! Tutustu »

3. Kaisla

Lähellä Helsingin päärautatieasemaa sijaitseva Kaisla on yksi Suomen suurimmista olutravintoloista. Tilaa siis löytyy isommallekin seurueelle! Historiallinen rakennus ja sisustus tiilistä tehtyine baaritiskineen tekee Kaislan tunnelmasta ainutlaatuisen. Tutustu »

4. Rotterdam

Kampin 1. kerroksessa sijaitseva Bierhuis Rotterdam on välitön hauskanpidon satama. Kotoisa, lämmin olohuonetunnelma ja runsas olutvalikoima tekee Rotterdamista suositun afterworkpaikan. Helppo tulla yhdelle tai useammalle ja jatkaa vielä johonkin muualle! Tutustu »

5. Konepaja

Tyylikkään ja raikkaasti sisustetun Konepajan isoista ikkunoista tulvii päivisin valoa ja iltaisin niistä voi ihastella elämää kaupungin kaduilla. Konepaja onkin uudenlainen olutravintola, johon voi hyvin tulla jo iltapäivästä tekemään vielä viimeiset työjutut kahvikupillisen ääreen ja vaihtaa siitä sujuvasti johonkin maistuvaan pienpanimo-olueen. Rauhallinen paikka seurusteluun tai miksei yksinäänkin rentoutumiseen työpäivän jälkeen. Tutustu »

Katso lisää ideoita »

Lue myös: Helsingin TOP5 olutravintolat – Katso lista »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.