Kiinnostavimmat alkoholittomat – Katso juomavinkit!

Mieluummin 0 %? Listasimme maukkaita vaihtoehtoja alkoholittomista ja matala-alkoholillisista oluista, siidereistä ja muista juomista. Testaa näitä!

1. Brooklyn Special Effects

Tätä tasapainoista olutta ei heti ensimaistamalla arvaisi alkoholittomaksi olueksi! Maku on sopivan vahva, ja siinä on mukavasti katkeruutta, hedelmäisyyttä ja pientä mäntyisyyttä. Olut on kuivahumaloitu Citra- ja Amarillo-lajikkeilla. Ehdottomasti alkoholittomien oluiden kärkikastia!

2. Ginger Joe

Mukavasti kieltä kuumotteleva ja maistuva inkivääriolut, joka ei oikeastaan ole olut ollenkaan. Raikas ja tyylikäs maku sopii hetkeen kuin hetkeen.

3. Blanc 1664

Moderni belgialaistyylinen vehnäolut, jossa maistuvat sitrus ja korianteri. Ja ne todella maistuvat myös suositun oluen alkoholittomassa versiossa!

4. Happy Joe

Siiderin ystäville taattua laatua tarjoilee tietysti Happy Joe. Raikas kuiva omena ja vaaleanpunainen roséomena toimivat täydellisesti myös nollaprosenttisina.

5. Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc

Jos olet etsinyt laadukasta 0 % kuohuviiniä, tässä on sinulle sellainen! Makea ja hedelmäinen, mutta mukavan hapokas ja sitruksinen. Juhlajuomaksi tai muuten vain nautiskeluun.

OlutHuoneissa laaja valikoima myös alkoholittomia juomia

Kaislalla, Kitty'sillä ja lukuisilla muilla OlutHuone-perheen jäsenillä on laaja valikoima alkoholittomia juomia. Konepajalta löytyy ajoittain jopa 20 erilaista alkoholitonta olutta! Tuotteet vaihtelevat toimipaikan ja saatavuuden mukaan.

Lue myös: Helsingin TOP5 olutravintolat – Katso lista »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.