Porin Rosso lahjoittaa 1€ Iceheartsille jokaisesta myydystä Icehearts-pizzasta

Tehdään hyvää yhdessä! Porin Rosso lahjoittaa 1€ Iceheartsille jokaisesta myydystä Icehearts-pizzasta. Icehearts-pizza sisältää originale-pizzapohjalla lime-crème fraiche-kastiketta, pizzajuustoa, paahdettua broileria ja aurajuustoa, lisäksi Siipiveikot medium-kastiketta, tuoretta porkkanaa, oreganoa ja auradippiä. Saat pizzan halutessasi myös ruis- tai gluteenittomalla pohjalla. Hintaan 21,90 € sisältyy iso virvoke, hinta ilman virvoketta 20,90 €.

Icehearts on luonut Suomessa ainutlaatuisen toimintamallin, jossa ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tehdään joukkueurheilun avulla koulussa ja vapaa-ajalla. Icehearts on joukkueurheilun toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts-toiminnalla ennaltaehkäistään osattomuutta sekä edistetään inhimillistä hyvinvointia, sosiaalisia taitoja ja tuetaan koulunkäynnin sujuvuutta. Koulutettu kasvattaja työskentelee joukkueen lasten arjessa koulussa ja vapaa-ajalla; opettaen, ohjaten ja välittäen, olemalla turvallinen aikuinen joka päivä. Kasvattaja räätälöi työnkuvansa joukkueensa lasten yksilöllisten tarpeiden mukaan sitoutuen läsnäoloon läpi kasvun nivelvaiheiden. Kukin Icehearts joukkue aloittaa toimintansa 6-7-vuotiaiden poikien kanssa ja toimii 12 vuotta poikien täysi-ikäisyyteen saakka. Icehearts on kasvatus-, sosiaali- ja liikuntatoimen poikkihallinnollinen innovaatio. Icehearts toimintamalli on tarkoitettu kuntien peruspalvelujen tueksi ja työvälineeksi lapsille, jotka tarvitsevat kasvussaan erityistä, pitkäkestoista tukea.

Haluamme tukea Iceheartsin tärkeää toimintaa ja lahjoitamme jokaisesta maalis-huhtikuussa myydystä Icehearts-pizzasta euron Iceheartsille! Tee hyvää kanssamme - tervetuloa Rossoon Icehearts-pizzalle!

Neis restoranides