5 x Parasta italialaista ravintolaa – Katso lista!

Herkullista pastaa, pizzaa, antipastoja ja jälkkäreita tiramisusta gelatoon – seuraksi lasillinen hyvää viiniä. Listasimme pääkaupunkiseudun parhaita paikkoja, joissa pääset nauttimaan ihanasta italialaisesta ruoasta. Katso ravintolat ja varaa pöytä!

1. La Famiglia

La Famiglia on rakastettu italialainen ravintola ja viinibaari Helsingin keskustassa. Ruokalistalla maistuu rakkaus ruokaan, sesonkien rikkaus ja italialaisen keittiön kunnioitus.

Katso menu »

2. Pauli's Pizza & Grill

Kluuvissa sijaitseva Pauli's on rento ja tunnelmallinen ravintola, jonne on helppo poiketa niin lounaalle kuin illalliselle. Ruokaillessa voi seurata isoista ikkunoista avautuvaa katumaisemaa tai avokeittiön meininkiä. Listalta löytyy herkullisia jaettavia lautasia, laavakivigrillissä valmistettua pihviä sekä maukkaita pizzoja.

Katso menu »

3. Spaghetteria

Kun yhdistää italialaisen keittiön klassikot, sesonkien tuomat herkulliset raaka-aineet, saapasmaan kuuluisan keittotaidon sekä makujen ja laadun nimeen vannomisen, pääsemme Spaghetterian ytimeen. Herkullista pastaa nopeasti ja helposti!

Katso menu »

4. Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialainen. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia.

Katso menu »

5. Papà Giovanni

Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta.

Katso menu »