Parsaviikot Fredde'sissä 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!
Fredde'sissä sesongin parasta herkkua maistellaan grillattuna hollandaisekastikkeella, paistetun kuhan tai naudan sisäfileen kera, ja jopa jälkiruoassa jäätelönä raparperin kanssa. Nauti kolmen ruokalajin menu hintaan 55 € tai valitse annos makusi mukaan.
PARSAMENU
ALKURUOKANA
Grilled asparagus hollandaise (L, G) 11,40
Valkoista ja vihreää parsaa sekä hollandaisekastiketta
PÄÄRUOKANA
Fried pike-perch (L, G) 34,90
Paistettua kuhaa, parsa-tomaattipaistosta ja sitruunamajoneesia
tai
Grilled tenderloin (L, G) 42,90
Grillattua naudan sisäfileetä, valkoista ja vihreää parsaa sekä valkosipuli-persiljavoita
JÄLKIRUOKANA
Rhubarb crumble and asparagus ice cream (L) 11,40
Lämmintä raparperipaistosta ja parsajäätelöä
SUOSITUSVIINIT
Wolfberger Pinot Noir 13 %
39,90 / 75 cl plo
Wolfberger Riesling Signature 12 %
39,90 / 75 cl plo
L = laktoositon, G = gluteeniton
Neis restoranides
Fredikanterassi 1, 00520, Helsinki