Parsaviikot Fredde'sissä 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!

Fredde'sissä sesongin parasta herkkua maistellaan grillattuna hollandaisekastikkeella, paistetun kuhan tai naudan sisäfileen kera, ja jopa jälkiruoassa jäätelönä raparperin kanssa. Nauti kolmen ruokalajin menu hintaan 55 € tai valitse annos makusi mukaan.

PARSAMENU

ALKURUOKANA

Grilled asparagus hollandaise (L, G) 11,40

Valkoista ja vihreää parsaa sekä hollandaisekastiketta

PÄÄRUOKANA

Fried pike-perch (L, G) 34,90

Paistettua kuhaa, parsa-tomaattipaistosta ja sitruunamajoneesia

tai

Grilled tenderloin (L, G) 42,90

Grillattua naudan sisäfileetä, valkoista ja vihreää parsaa sekä valkosipuli-persiljavoita

JÄLKIRUOKANA

Rhubarb crumble and asparagus ice cream (L) 11,40

Lämmintä raparperipaistosta ja parsajäätelöä

SUOSITUSVIINIT

Wolfberger Pinot Noir 13 %

39,90 / 75 cl plo

Wolfberger Riesling Signature 12 %

39,90 / 75 cl plo

L = laktoositon, G = gluteeniton

Varaa pöytä »

Parsaviikot 13.4.–31.5.

Neis restoranides

  • Fredikanterassi 1, 00520, Helsinki