Parsaviikot Kappelissa 24.4.–17.6. Katso menu ja varaa pöytä!

Parsaviikot on kiistatta kevään herkullisinta aikaa. Kappelissa parsa taipuukin moneksi makuelämykseksi. Anna ensin kuohkean parsakeiton herätellä ruokahalusi ja valitse sitten pääruoka makusi mukaan. Ja jälkiruoka – se on kuin kesä kielelläsi, raparperia ja mansikkaa tuorejuuston kera!

MENU

ALKUUN

Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G) 19 €

Marinoitua parsaa

PÄÄRUOKANA

Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G) 36 €

Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa

Vihreää ja valkoista parsaa sekä vuohenjuusto- -gruyèreä (L, G) 29,50 €

Hollandaisekastiketta

JÄLKIRUOKANA

Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G) 15 €

Parsamenu

S-Etukortilla 56,90 € / 67 €

Alkuun

Kuohuviinillä maustettua kuohkeaa parsakeittoa (L, G)

Marinoitua parsaa

Pääruokana

Paistettua nieriää ja vihreää parsaa (L, G)

Hollandaisekastiketta ja sitrusperunaa

Jälkiruokana

Raparperia, mansikkaa ja tuorejuustoa (L, G)

VIINISUOSITUS

Wolfberger Riesling Signature, Alsace, Ranska

12,80 €/16 cl, 57 €/plo

L = laktoositon, G = gluteeniton

Varaa pöytä »

Parsaviikot 24.4.–17.6.

Neis restoranides

  • Eteläesplanadi 1, 00130, Helsinki