Eepeen ravintoloiden kesäterassit 2023

Kesäterassille on mukava piipahtaa tai istuskella kauemmankin kahvia tai kylmää juomaa nauttien.

Kauppatorin Aalto - Torikeskus, Torikatu 11

Tilava ja tunnelmallinen täyden palvelun terassiravintola, jossa pöytiintarjoilu ja paikallista, eteläpohojalaasta katuruokaa suoraan Ulpu Ruokapirssin puuhiiligrillistä. Ihanat kesäiset ja grilliruuallekin sopivat viinit sekä kesän uutuusjuomat.

Amarillo - Original Sokos Hotel Vaakuna, Kauppatori 3

Amarillon terassi houkuttaa ja koukuttaa piipahtamaan ilman sen kummenpaa syytä. Samalla voit yllättää itsesi nauttimasta upeita signature-cocktaileja.

Talriikki - Original Sokos Hotel Vaakuna, Kauppatori 3

Viihtyisällä ja rauhallisella terassilla voit nauttia raikkaan paikallisen rinkin tai viipyä nautiskellen pitkän illallisen verran.

Rosso & Fafa's - Epstori, Koulukatu 16

Seinäjoen ytimessä uuden Keskustorin välittömässä läheisyydessä voit seurata kävelykadun vilskettä ja nauttia Rosson pizzoista tai Fafa'sin raikkaista annoksista kylmän huurteisen kanssa. Isot varjot suojaavat suoralta auringon paahteelta ja sateen sattuessa voit siirtyä sujuvasti sisätiloihin.

Wilson Pub - Original Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2

Lakeuden puiston kupeessa voit aistia vaikuttavan Aaltokeskuksen läheisyyden ja nauttia isommankin seurueen kanssa rauhallisen puistoympäristön tunnelmasta. Paljon tilaa polkupyörille sekä tilavat sisätilat sateen sattuessa.

Ravintolamaailma Prisma Seinäjoki, Hyllykalliontie 2

Tilava kesäterassi Prisman yhteydessä, ei anniskelua.

Neis restoranides