Mestarin otteessa Bistro Tammerissa

Aina kun Tampereella on tapahtunut jotain merkittävää, tärkeimmät vieraat on tuotu tänne Tammeriin. Mannerheim, Kekkonen, Svinhufvud. Juri Gagarin, Hruštšov. Tämä on hotelli, jonne sisään astuessaan toivoisi, että sen seinät osaisivat puhua. Tammer on kaupunginarkkitehti Bertel Strömmerin luomus. Legenda.Bistro Tammer on osa rakennuksemme upeaa historiaa, mutta vahvasti läsnä tässä päivässä.

Tammerin alkuperäisiä Cannesista tuotuja huonekaluja, astioita ja pöytähopeita käytetään edelleen. Niillä nauttivat aterioitaan nyt tämän päivän mestarit, omiemme vieraana. Kun historia on näin pitkä ei ole ihme, että lähes jokaisella tamperelaisella on Tammeriin suhde. Monelle se on sydämen asia. Ravintolamme on palvellut parhaalla mahdollisella tavalla merkkihenkilöitä ja meikäläisiä. Tänne on tultu syömään hyvin joko kahden kesken tai koko suvun voimin. Vaikka puitteet ovat upeat, on Tammerin kynnys matala. Tänne on kenen tahansa helppo tulla, sellaisena kuin on.

Kun Grand Hotel Tammer avattiin, ravintolan listalla oli yli 250 ruokalajia. Jälkiruokasi saattoi tilata vielä tuolloin eksoottisen banaanin. Tämän päivän Bistro Tammer kunnioittaa perinteitään ja tarjoaa maailmanluokan makuja tämän päivän tyylillä. Meille kaikille.

Bistro Tammerissa jokainen yksityiskohta on mietitty. Sen näkee täällä kaikessa. Täällä mestarit kohtaavat asiakkainaan samanlaisen asenteen omaavia. He ovat aivan tavallisia, mutta parasta kokemusta odottavia. Moni on jäänyt aterian jälkeen meille yöksi.

Tervetuloa kokemaan se itse. Mestareidemme otteessa, Bistro Tammerissa!