Manu on Original Sokos Hotel Presidentin viihtyisä korttelibistro

Bistro Manu on Kampissa sijaitseva kortteliravintola, jossa mutkaton ruoka- ja juomatuote yhdistyvät mestarilliseen palveluun.

Bistro Manu palvelee mestarin otteella

Original Sokos Hotel Presidentin yhteyteen avattiin syksyllä 2017 moderni kortteliravintola, joka kutsuu kylään lähikorttelien asukkaat, hotellivieraat ja Helsingin keskustassa liikkujat. Bistro Manussa konstailematon ruoka ja huolella mietitty juomakattaus yhdistyvät mestarilliseen palveluun.

Mestarin ote lähtee jo ravintolan nimestä. Manu on entisaikojen nimitys mestarille ja oman alansa ammattilaiselle, kuten suutarille, räätälille ja kellosepälle. Mestarit kiertelivät talosta taloon ammattitaitoaan jakaen ja palkanlisänä heille tarjoiltiin talossa illallinen.

Manun menu koostuu muutamasta simppelistä klassikosta kauden herkuilla täydennettynä. Listan valikoima sopii niin pikku nälän helpottamiseen kuin pidemmän kaavan illallisille. Manun baarissa maistuvat käsityöläisoluet ja ruokia ryydittävät huolella valitut viinit.

Manusta löytyy kaksi kabinettia, 10 hengen Kuru ja 18 hengen Kivi.

Bistro Manun lounas katetaan joka arkipäivä kello 11–14 ja siihen kuuluu runsas salaattipöytä, keitto, pöytiin tarjoiltava lämmin ruoka sekä kahvi tai tee.

Ravintola on osa Original Sokos Hotel Presidentin kokonaisuudistusta, jossa kaikki talon hotellihuoneet, aula, auditorio, ruokaravintola ja kokoustilat uudistuivat. Uudistetut hotellihuoneet on suunnitellut Ivana Helsingin Paola Suhonen.

Bistro Manu. Antinkatu 2 / Eteläinen Rautatiekatu 4.

Restoraniketid