Lähiseudulta tulevilla tuotteilla on erityinen paikka sydämissämme. Juuristaan ylpeä ruoka ja paikallisten valmistamat ja pyydystämät tuotteet maistuvat Keskimaan ravintoloissa – tuoretta paikallista kalaa, vastaleivottua leipää ja paikallisia juomia.
Fishwalley on kaupallisen ammattikalastajan Esa Kotilaisen yritys pohjoisessa Keski-Suomessa. Kotilainen kalastaa, käsittelee ja toimittaa herkullista järvikalaa, joka on peräisin Kivijärven vesistä. Kalat toimitetaan asiakkaalle laadukkaana ja todella tuoreena.
Viilun kuha-annokset valmistetaan paikallisesta kalasta. Kivijärvellä pyydetty kuha tarjoillaan yhdessä maa-artisokka-perunakakun, broccolinin, kantarellikastikkeen ja fenkoli-omenasalaatin kanssa.
Tutustu Fishwalleyhin
Neis restoranides
Satamakatu 10, 40100, Jyväskylä