Liigu peamise sisu juurde

Anguksen parsaviikot

Parsaviikot Anguksessa – koko toukokuun ajan!

Kevään kohokohta on täällä – parsasesonki on vihdoin alkanut! Ravintola Angus juhlistaa tätä vihreää herkkua koko toukokuun ajan omilla Parsaviikoillaan, joilla tarjoillaan sesongin inspiroimia, huolella valmistettuja annoksia.

Menu tarjoaa vaihtoehtoja kevyistä ja raikkaista alkuruuista aina täyteläisiin pääruokiin – ja tietenkin unohtamatta herkullista jälkiruokaa. Luvassa on esimerkiksi samettista parsakeittoa pikkelöidyillä parsannupuilla, keväisen raikas parsasalaatti raparperivinegretillä sekä upeita pääruokia, kuten karitsaa ja parsaa punaviinikastikkeella tai paistettua nieriää sitruunaisella parsarisotolla. Jälkiruuaksi nautitaan keväinen klassikko Eton Mess sitruunaisella mascarponevaahdolla.

Tervetuloa herkuttelemaan ja kokemaan kevät parhaimmillaan – lautasella!

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papa Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasuKõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt