Parsaviikot Anguksessa – koko toukokuun ajan!
Kevään kohokohta on täällä – parsasesonki on vihdoin alkanut! Ravintola Angus juhlistaa tätä vihreää herkkua koko toukokuun ajan omilla Parsaviikoillaan, joilla tarjoillaan sesongin inspiroimia, huolella valmistettuja annoksia.
Menu tarjoaa vaihtoehtoja kevyistä ja raikkaista alkuruuista aina täyteläisiin pääruokiin – ja tietenkin unohtamatta herkullista jälkiruokaa. Luvassa on esimerkiksi samettista parsakeittoa pikkelöidyillä parsannupuilla, keväisen raikas parsasalaatti raparperivinegretillä sekä upeita pääruokia, kuten karitsaa ja parsaa punaviinikastikkeella tai paistettua nieriää sitruunaisella parsarisotolla. Jälkiruuaksi nautitaan keväinen klassikko Eton Mess sitruunaisella mascarponevaahdolla.
Tervetuloa herkuttelemaan ja kokemaan kevät parhaimmillaan – lautasella!