Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Helsingin vaikuttavimmat kokoukset ja tapahtumat

Radisson Blu Royal Hotel on yksi Helsingin ensiluokkaisista tapahtumapaikoista, ja se tarjoaa upeat puitteet aivan kaupungin sydämessä Kampissa. Vieraidesi on helppo saapua hotelliin keskeisen sijaintimme ja pysäköintihallimme ansiosta. Bistro Johan tarjoaa viihtyisän ja erinomaisen illalliselämyksen sekä rennon paikan seurusteluun kokouksen jälkeen.

Monikäyttöisissä tiloissamme voidaan järjestää kaikkea intiimeistä perhejuhlista jopa 300 hengen näyttelyihin ja kokouksiin. Suuret ja valoisat tilamme ovat myös suosittuja paikkoja messujen ja seminaarien järjestämiseen. Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu.

Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio. Erillinen kokous vastaanotto, kahvitorit ja elektroniset opasteet tuovat lisämukavuutta kokousvieraillemme. Tapahtumatilojemme henkilökunta tunnetaan jo yli 20 vuoden ajalta loistavasta ammattitaidostaan.

Voitte tutustua tiloihimme virtuaalisesti täältä

Lue lisää hotellista täältä!

Radisson Blu Royal kokous- ja juhlatilat

Aukioloaika
Tänään: Ravintola avoinna vain tilauksesta
Osoite

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki

kartta
Puhelinnumero

+358300 870 010    

soita

Ajankohtaista

Pidetään huolta toisistamme

Vieraidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme turvallisuus ja hygienia ovat hyvin hoidettu.

Lue lisää

kuvia ravintolasta

Denmark
image 1
The Suite

yhteystiedot

Näytä kartalla

Runeberginkatu 2

Helsinki

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Puhelinnumero

+358300 870 010

soita
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma - su 

Ravintola avoinna vain tilauksesta