Ravintola Papa Albert

Persoona kuten sinäkin

Ravintola on toistaiseksi kiinni. Lähimmät auki olevat ravintolat löydät raflaamo.fi

Punavuoren ytimessä, ravintola Papa Albertissa ruoka on herkullista, juomat maistuvia ja ihmiset hyväntuulisia. Listallamme on monenlaisia saapasmaan herkkuja, kuten antipastoja, pizzoja, reheviä salaatteja ja maukkaita pasta-annoksia. Tervetuloa nauttimaan suomi-italo fuusioherkuista ja leppoisasta tunnelmasta.

Aamiainen

Albertissa on tarjolla monipuolinen buffet-aamiainen viikon jokaisena päivänä hintaan 15 €/hlö, S-Cardilla 12€. Aamiainen on tarjolla ma-pe 6.30-9.30, lauantaina ja sunnuntaina 8-11.

Lounas

Arkisin kello 11:00 - 14:00 tarjoilemme maittavan ja kattavan kotiruokabuffetin, johon kuuluu valtava salaattipöytämme sekä päivittäin vaihtuvat liha- ja kasvisruuat ja päivän keitto. Seisovan pöydän hinta on 10,90 € ja erilaisia lounasseteleitä voi käyttää. Kesäisin ruokailla voi myös terassillamme!

Kokoustilat

Albertissa on kaksi kabinettia, Rööperi ja Punavuori. Kabinetit soveltuvat monenlaisiin, maksimissaan 16 henkilön, kokous- ja juhlatilaisuuksiin. Rööperi edustaa rentoa, viihtyisää ja hauskaa paikallista tunnelmaa ja Punavuori tarjoaa ainutlaatuiset puitteet esimerkiksi elämysillallisille.

Kokouksia varten olemme luoneet omat kokouspakettimme ja ainahan on mahdollista räätälöidä juuri Sinun näköisesi tarjoilu kokoustiloihin.

Tilaussauna

Albertin sauna tarjoaa kuumaa kyytiä kaikkina vuodenaikoina. Lauteilta löytyy reilusti tilaa, ja ruoka- ja juomatarjoilu onnistuu myös samoihin tiloihin.

Ravintola Papa Albert

Aukioloaika
Tänään: Suljettu
Osoite

Original Sokos Hotel Albert

Albertinkatu 30, 00120 Helsinki

kartta
Puhelinnumero

+358300 870 020    

soita

kuvia ravintolasta

image 0
image 1
image 2

yhteystiedot

Näytä kartalla

Original Sokos Hotel Albert

Albertinkatu 30

Helsinki

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Puhelinnumero

+358300 870 020

soita
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma - su 

Suljettu

Ravintolaketjut

AmarilloBacaro Doppio Cafe & DeliBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN