Gunnarin kevään makuja

Herkullisia uusia makuja Gunnarin keittiöstä 5.4 alkaen. Suosittelemme sesongin menua.

Alkuruuaksi kevään parasta herkkua parsaa kolmella tavalla valmistettuna: grillattua vihreää parsaa, parsa pyrettä ja parsavaahtokastiketta. Pääruokana grillattua karitsan karetta ja jälkiruuaksi Gunnarin porkkanakakkua valkosuklaamoussella.

Menu 49 €, S-Etukortilla 45 €. Kysy myös suositusjuomapakettiamme.

Antaudu aisteillesi ja tule nauttimaan!

Tee pöytävaraus tästä>>

Gunnar Eatery & Bar

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN