Lämmintä brittipubitunnelmaa

Saarisen pihalla, Eliel Saarisen suunnittelemassa talossa Citykäytävässä pääset pujahtamaan suoraan lämpimään brittipubitunnelmaan avaamalla Kitty'sin oven. Sieltä löydät ystävät ja tutut, jotka ovat ottaneet ravintolan omaksi viikoittaisten tai kuukausittaisten tapaamistensa kantapaikaksi.

Muistako vielä Poppamiehen eli Poppiksen? Kitty's perustettiin Poppiksen paikalle vuonna 2007 ja vei heti asiakkaidensa sydämen. Ei ihme, sillä pubin brittitunnelma, hämärä valaistus, loosit ja suoraan tynnyristä pumpattava real ale ovat vastustamaton viihtymisen yhdistelmä.

Kitty's on alusta asti luottanut hyvään palveluun ja laadukkaaseen valikoimaan. Nopeasti vaihtuvat hanaoluet ja pullo-oluiden kattava valikoima on pubin henki. Kotimaiset laatuoluet ovat nyt päivän sana brittioluiden rinnalla. Kitty'sissä tehtiin mittava remontti 2018, jossa panostettiin onnistuneesti lämpimään miljööseen.

Tapahtui avausvuonna... - Ban Ki-moon aloitti YK:n pääsihteerinä - Kimi Räikkönen voitti Formula 1 -maailmanmestaruuden - Jokelassa tapahtui kouluammuskelu, jossa 18-vuotias Pekka-Eric Auvinen surmasi kahdeksan henkilöä ja itsensä - Suomi järjesti ensimmäistä kertaa Eurovision laulukilpailut Helsingin Hartwall Areenalla - Tupakoinnista tuli kiellettyä ravintoloissa ja kahviloissa - Puolustusministeri Jyri Häkämies nostatti kohun "Venäjä, Venäjä ja Venäjä" -puheellaan - Tero Pitkämäki voitti keihäänheiton maailmanmestaruuden Osakassa Japanissa