Bistro Heilin parsaviikot käynnistävät keväisen juhlasesongin

Hento parsa lisukkeineen on hienostunut valinta kevään eri juhliin. Joensuun Bistro Heilin valmiit parsamenut juomasuosituksineen helpottavat juhlasuunnittelijan työtä. Valmiiden menuiden lisäksi tarjolla on parsan ympärille koottuja klassikkoannoksia. Nyt alkaneet parsaviikot jatkuvat 24.5. saakka.

Parsasesongin käynnistyminen kuvastaa uutta alkua; luonnon heräämistä eloon, valon tuloa ja makuaistien virkistymistä tuoreille raaka-aineille. Miedonmakuiselle parsalle lisukkeet valitaan huolella, jotta parsan maku säilyy pääosassa. Bistron parsalista noudattaakin melko klassista linjaa.

"Annoksista klassisin, ja todennäköisesti suosituimmaksi nouseva, on Parsaa Hollandaise. Kepeä parsa yhdistettynä pariloituun kalaan on aina hyvä valinta, meillä parsa yhdistetään kuhaan. Oma suosikkini on ruokahalua herättelevä parsakeitto", Bistro Heilin ravintolapäällikkö Eerik Elavuori kertoo.

Parsa sopii juhlaan kuin juhlaan

Parsakausi tarjoaa hyvän syyn lähteä ulos ja ravintolaan syömään, sillä parsa sopii monenlaiseen herkutteluhaluun ja moniin eri tilanteisiin. Vappuun ja kevään juhliin parsamenut antavat hienon säväyksen. Valmiiksi koostettuja parsamenuita myydään vuosi vuodelta yhä enemmän, sillä asiakkaat arvostavat valmiiksi mietittyjä kokonaisuuksia juomasuosituksineen.

"Suosittelen lämpimästi parsamenuta niin perhe- kuin yritysjuhlien tarjoiluksi. Juhlahetken alkuun lasi kauniisti kuplivaa samppanjaa ja jälkiruoaksi sopivan kirpeä raparperinen jälkiruoka tai makea mansikkakakku – ja juhla on valmis", Elavuori toteaa.

Original Sokos Hotel Kimmelin tyylikkäät tapahtumatilat sympaattisista lasikuutioista upeisiin sviitteihin tarjoavat parsan ympärille kootuille juhlille arvoisensa miljöön.

Bistro Heili, Original Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu.

Avoinna ma-to klo 11–22.30, pe-la klo 11–23, su klo 14–21.

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN