Olavinlinnan väliaikatarjoilut 2022

Voit ostaa sekä Buffet -illallisen ennen esitystä Olavinlinnan ravintola Linnantupaan että väliaikatarjoilut kesän 2022 esitysten yhteyteen haluamaasi väliaikatarjoilupisteeseen. Huomioithan, että tilaukset ovat ennakkomaksettavia. Suosittelemme lämpimästi ennakkovarausta väliaikatarjoiluun, näin vältyt jonottamiselta väliaikapisteissä.

- Yhdellä ostoskerralla voi ostaa tarjoiluja vain yhteen tilaan, yhdelle päivälle ja yhdelle kellonajalle alle 12 henkilön seuruelle. Mikäli haluat varata kaiken kerralla useampaan esitykseen, tai kerralla yli 12 henkilön seurueelle, ota yhteys Olavinlinnan ravintolapalveluiden myyntipalveluun arkisin klo 8-17. p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi.

BUFFET ENNEN ESITYSTÄ

Buffet ennen esitystä on tarjolla ennen Olavinlinnan esitystä klo 16:30 alkaen Olavinlinnan ravintola Linnantuvassa.

Varaa Buffet ennen esitystä Linnantupaan tästä.

VÄLIAIKATARJOILUT

Tarkista istumapaikkasi tapahtuman lipusta ja varaa istumapaikkojesi kannalta helpoin paikka väliaikatarjoilulle. Varaa väliaikatarjoilun kellonajaksi klo 20.30

Varattavia tarjoilupaikkoja on neljä:

Paksu Bastion

- A, B ja C katsomoiden eturiveiltä pääsee parhaiten Paksu Bastioniin, jonne kulku näyttämön oikeasta reunasta, tilaan vie jyrkät portaat alas. Paksu Bastion on katettu tila. Tilassa on omat wc:t.

Osta väliaikatarjoilut Paksu Bastioniin tästä >>

Vesiportti

- A ja B katsomoista Vesiportti löytyy heti Olavinlinnan sisääntulossa. Huomaathan, että tämä tila ei ole katettu, joten sateen sattuessa Vesiportin tarjoilut siirretään sisätiloihin. Saat siitä yhteydenoton esityspäivänä.

Osta väliaikatarjoilut Vesiporttiin tästä >

Linnantupa

- A ja B katsomoista Linnantupa löytyy menomatkan varrella katsomoon. Linnantuvassa voit nauttia väliaikatarjoilustasi sisätiloissa istumapaikoilla. Huomioithan, että Linnantupaan on jyrkät portaat ylös.

Osta väliaikatarjoilut Linnantupaan tästä >>

Linnanterassi

- A katsomon takariveiltä upealla Saimaa-näköalalla varustettu Terassi linnanmuurilla. Terassilla on aurinkovarjot. Mikäli keli muuttuu huonoksi siirretään tarjoilu linnan sisätiloihin. Saat siitä yhteydenoton esityspäivänä.

Osta väliaikatarjoilut Linnanterassille tästä >>

Olavinlinnassa on useita väliaikatarjoilupisteitä joista voit ostaa tarjoilut paikan päällä, suurimpana Päälämpiö katsomon alla. Päälämpiöön emme ota ennakkovarauksia.

Pyörätuolipaikoille pyydämme tekemään tarjoilutilauksen suoraan myyntipalveluun puhelimitse tai sähköpostilla. Huomioithan, että katsomo ei ole anniskelualuetta, joten näille paikoille emme valitettavasti voi tarjoilla alkoholia.

Lisätiedot:

Myyntipalvelusta arkisin klo 8-17. p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai e-mail: sales.suur-savo@sok.fi

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN