Aittarannan kesäaitta on auki!

Aittarannan kesäaitta on auki!

Vietä tunnelmallista kesäpäivää omalla porukallasi Aittarannan kesäaitassa. Haluatko nauttia kauniista maisemista Pielisjoelle päin ja päästä kesäterassitunnelmaan, mutta silti viettää aikaa omassa tilassa omalla porukallasi säällä kuin säällä? Kesäaitassa ruokailet privaatimmin kaveriporukalla, vietät syntymäpäiviä tai rentoja palavereita.

Ja ei huolta jos vähän vettä sataisikin! Kesäaitassa olet turvassa sateelta ja viileämmälläkin säällä tila pysyy lämpimänä lämmittimien sekä vilttien avulla. Kuumalla säällä taas kaikki lasiseinät voi avata.

Aittarannan kesäaitta on helposti varattavissa 150€ takuuvuokralla max. 8 hlö seurueelle kahdeksi tunniksi toukokuusta elokuun loppuun saakka. Syksykaudella tila varattavissa säävarauksella syys- ja lokakuussa, tälloin takuumyyntisummaan lisätään 5 €/hlö kattausmaksu. Jos siis ostatte vähintään 150 € arvosta ruokaa ja juomaa, ette maksa tilasta ollenkaan tilavuokraa! Jos haluatte varata kesäaitan pidemmänki aikaa kuin kaksi tuntia, takuumyyntiin tulee lisää 50€ / tunti. Eli esimerkiksi neljäksi tunniksi saat kesäaitan varattua 250€ takuuvuokralla.

Mitäs tuumit, joko tehdään varaus?

Varaukset kätevästi täältä!

Tervetuloa nauttimaan Aittarannan kesästä!