Kokiksi Tahkolle

Haluatko asua lähellä aktiviteetteja ja olla osana huikeaa, ammattiataitoista ja välittävää työporukkaa? Liity Hillsiden huippujengiin!

Haemme nyt kokkeja ravintola Hillsideen.

Ravintola Hillside tarjoaa asiakkailleen ikimuistoisia hetkiä loistavan ruoan, juoman ja palveluiden äärellä Tahkon matkailukeskuksen ytimessä Break Sokos Hotel Tahkon yhteydessä. Meillä saat työskennellä osana ammattitaitoista tiimiä jossa hymy ei hyydy. Olemme ylpeitä erinomaisesta työilmapiiristä joka rakentuu laadukkaasta työympäristöstä, välittävistä työkavereista ja tietenkin isolla kauhalla annosteltavasta huumorista. Keittiössämme työskentelet ammattitaitoisessa tiimissä jota luotsaa keittiöpäällikkö, Chef Rotisseûr Hannu Pöyhönen.

Tarjoamme vakituisia kokoaikaisia työsuhteita ja töiden aloitus on sovittavissa. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti klo 12 - 24 väliselle ajalle.

Meillä saat työskennellä monipuolisen matkailukeskuksen ytimessä, nauttia S-ryhmän ja osuuskauppamme kattavista henkilöstöeduista ja koulutusmahdollisuuksista ja kehittää osaamistasi laajassa toimipaikkaverkostossamme.

Oletko sinä etsimämme positiivisen asenteen ja hyvät sosiaaliset taidot omaava ravintola-alan ammattilainen? Lue lisää ja hae nyt Tahkolle töihin!

Lue lisää ja hae työpaikkaa

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja lähetä hakemuksesi.