Eepeen ravintoloissa pikkujoulut makusi mukaan

Eepeen ravintoloissa vietät tunnelmalliset pikkujoulut makusi mukaan. Valikoimastamme löydät etkot, juhlat sekä jatkot. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva setti juhlaelämyksiä!

🔥 Amarillo Seinäjoki 🔥

THE TABLE – viihdyttävin pöytä, jonka olet koskaan varannut!

The Table on ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä. The Tablelle on omistettu henkilökohtainen entertainer ja kokki, jotka osaltaan huolehtivat tunnelmasta koko illan. Kattaukset perjantaisin ja lauantaisin klo 20. Mahdollista sopia myös arki-illoille. Hinta S-Etukortilla 49 € / hlö59 € ilman S-Etukorttia. Minimi henkilömäärä 6 hlöä, max 8. Varaa The Table >>

🎄 ORIGINAL SOKOS HOTEL LAKEUS 🎄

Tonttusauna Lakeuden vintillä

Tonttusauna hulppealla näköalalla Lakeuden 8. kerroksessa, herkkuja notkuvalla noutopöydällä sekä illanvietto vauhdikkaalla karaokella. Kaikki tärkeimmät elementit rennon ja onnistuneen pikkujoulun varmistamiseksi ovat tässä! Tunnelmallinen ja juhlava kokonaisuus kaupungin parhaalla paikalla. Parhaimmillaan pienten ryhmien pikkujoulunviettoon, ryhmäkoko 10-20 vierasta. Tonttusauna 65 € / hlö.

PIkkujoulut Lakeuden Pohjanmaa-salissa

Vietä omalla porukalla tunnelmalliset pikkujoulut Pohjanmaa-salissa henkilökunnan huolehtiessa tilaisuudesta emännän ja isännän ottein. Juuri teille järjestetyssä tilassa teitä odottaa notkuva ja runsas pikkujoulubuffet sekä monipuolisella valikoimalla varustettu baari. Noutopöytään on kaksi herkullista vaihtoehtoa, joista asiakas voi valita joko perinteisemmän jouluruoan tai hieman modernimman juhlaruoan jouluisella tvistillä. Juhlan kruunaa ruokaa täydentävät juomavalinnat, joissa autamme mielellämme. Varaukset Pohjanmaa- ja Lakeus-salissa minimissään 60 henkilölle. Pohjanmaa-sali 63 € / hlö, DJ alkaen 250 €.

Juhlat Lakeus-salissa

Rento ja kaikenkattava illanviettomahdollisuus Lakeus-salissa. Tilan pienellä muokkaamisella on mahdollisuus myös lisärentoutumiseen omassa baarissa, josta on myös kulku terassille. Mikäli mielitte pikkujouluihinne ohjelmaa, niin ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä mielellään myös esiintyjähankinnassa. Lakeus-sali 58 € / hlö, karaoke alkaen 300 €.

🥂 Yökerho Karma 🥂

Varaa oma loosi ja nauti VIP-kohtelusta! Myynnissä perjantai- ja lauantai-illoille. VIP-loosin hinta 100 € sisältäen pääsymaksun ja narikan. Paikat 10 henkilölle. Lisätietoja >>

🍽️ Eepeen ruokaravintolat 🍽️

Ravintoloissamme olemme koostaneet henkilökunnan suosikeista juhlakauden menut. Tervetuloa passattavaksi niin pienellä kuin isollakin porukalla!

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin ja mahdollisiin hintamuutoksiin poikkeuksellisesta maailman tilanteesta johtuen.

Tiedustelut ja varaukset

Seinäjoen Sokos Hotellien myyntipalvelu arkisin klo 9–16, puh. 010 764 8100 ( 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min) tai myyntipalvelu.seinajoki@sokoshotels.fi.

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN