Koe The Table Joensuun Amarillossa

Uuteen Amarilloon rantautuu kaupungin halutuin pöytä ”The Table”, joka on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota et muualta tule saamaan. Etkä voi myöskään jättää kokematta, katso vaikka.

Menu on sama kaikille - Kohtuuhintaan. Ytimessä on 8 henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat oma Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer, jotka takaavat viihtyvyyden ja ovat illan vain teitä varten. Tämä pöytä on nähtävä. Ja koettava.

Numeroina se on: 3 tuntia. 12 ruokalajia. 4 juomaa. 2 kattausta viikossa. Se on läjä mustia kumihansikkaita ja vain kourallinen paikkoja. Mutta se on paljon enemmänkin. The Table on ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Ystäviä, vieraita, tulta ja jäätä. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä.

Kattaukseen mahtuu max. 8 henkeä ja kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Eli varaa paikkasi yksin, kaksin tahi vaikka ryhmällä! Amarillo on vanhojen ystävien, sekä uusien tuttavuuksien kohtaamispaikka ja mikä toteuttaisi tätä sanomaa paremmin kuin THE TABLE!

Koko illallisen hinta s-etukortilla ainoastaan 49€ per henkilö ja ilman 59€.

Varaa paikka The Tableen tästä!

Varaa paikkasi tästä

Kattaukset ovat perjantaisin ja lauantaisin kello 19.00.

Koko illallisen hinta s-etukortilla ainoastaan 49€ per henkilö ja ilman 59€.

Näissä ravintoloissa