Skattan aarre

Kauniin Jugend-talon kivijalassa sijaitseva Poseidon liittyi Oluthuoneiden perheeseen vuonna 2003. Ravintola on Katajanokalla ikoninen, sillä samalla paikalla on ollut baareja ja kahviloita jo lähes 100 vuoden ajan. Kreikkalaiseen meren jumalaan viittaava nimikin on kulkenut mukana 80-luvulta asti.

Persoonallinen Oluthuone avattiin aluksi nimellä Pivnice Poseidon, tšekkiläisenä olutravintolana. Nykyään olutvalikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia kotimaisia pienpanimoherkkuja sekä sopivasti mausteena isompien panimoiden tuotteita. Oluen ja muiden juomien seuraksi on tarjolla herkullista pientä naposteltavaa.

Siistiksi, kodikkaaksi ja rauhalliseksi pikkupubiksi kuvailtu Poseidon on katajanokkalaisten yhteinen koti, jossa viihtyvät niin kanta-asiakkaat kuin vierailevat tähdet.

Tapahtui avausvuonna...

  • SARS aiheutti kymmeniin maihin levinneen epidemian
  • Taru sormusten herrasta -elokuvatrilogian kolmas osa sai ensi-iltansa
  • Irakin sota alkoi, kun joukot Yhdysvalloista, Britanniasta, Australiasta ja Puolasta valtasivat Bagdadin syrjäyttäen Saddam Husseinin vallasta
  • Anneli Jäätteenmäki erosi pääministerin tehtävästä, kun kävi ilmi, että hän oli saanut "pyytämättä ja yllättäen" faksiinsa salaiseksi luokiteltua tietoa koskien Irakin mahdollista sotaa
  • Uimari Hanna-Maria Seppälä valittiin Vuoden urheilijaksi
  • The Rasmus oli jälleen vuoden soitetuin yhtye kappaleella In the Shadows

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN