Uuden sadon perunaa ja muita herkullisia kesämakuja Gunnarin ruokalistalla.
Keskiviikkona 1.6. alkoi Gunnarin kesä!
Ensimmäiset avomaalla kasvatetut perunat on toimitettu Gunun keittiöön.
Ruokalistalla kunniapaikan saavat uudet perunat Nauvosta, juuri nostettuna Mika Vahalahden pellolta.
Grillattu Hanger steak ja Airistolta pyydetty sesongin kala saavat kaverikseen herkullisia perunoita ja kesän kotimaisia kasviksia. Kruunaa ateria jälkiruoalla, mansikkaparfait on keittiömestari Jarin ihana resepti tälle kesälle.
Kesän herkut tarjolla 30.8. saakka.
Asiakasomistajille suosittelemme kesän suositusmenua ja juomapakettia tuntuvalla alennuksella
KESÄN SUOSITUSMENU (G3)
52 / S-ETUKORTILLA 47
KIRJOLOHI CHEVICHE L, G
Lime kypsennettyä kirjolohta sydänsalaatilla, mummonkurkkua, Gunnarin siemennäkkäriä ja korianterimajoneesia
GRILLATTUA HANGER STEAKIA L, G
Paistettua varhaisperunaa Nauvosta kevätsipuli öljyllä maustettuna, kesän kasvikset grillattuna ja gremolata- kastiketta
MANSIKKA PARFAIT L, G
Mansikka-valkosuklaata, inkivääri marinoitua marjoja, kaura-siemen granolaa
JUOMAT 26/ S-ETU 24
Leyda Reserva Sauvignon Blanc 12cl
Cecilia Baretta Comeme 12 cl
Floralis Moscatel Oro 4CL
Tervetuloa!