Juho Valjakka trio Gastropub Einon vintillä 7.7.2022

7.7.-22 Juho Valjakka Trio Gastropub Einon vintillä . Show time klo 22.00 ja liput iltaan 6€. Ennakkolippuja voi kysellä Gastropub Einosta, sekä myyntipalvelusta sähköpostilla sales.suur-savo@sok.fi tai soittamalla p. 010 764 2000 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

Juho Valjakka Trio – Liminal Spaces

Juho Valjakka Trio julkaisi debyyttialbuminsa Liminal Spaces toukokuussa 2022. Yhtye tulkitsee Valjakan sävyrikkaita sävellyksiä leikittelevän yhteissoiton ja monitasoisten rytmisten kudelmien vuorovaikutuksessa. Mukaan albumille on valikoitunut myös kaksi Billy Strayhornin klassikkosävellystä, jotka täydentävät Valjakan kokemuksia nuorena taiteilijana heijastelevan levykokonaisuuden.

Pianisti Juho Valjakka perusti ensimmäisen oman pianotrionsa vuonna 2010, ja on siitä lähtien keskittynyt omassa taiteellisessa työssään erityisesti juuri trioformaattiin. Häntä ovat aina inspiroineet kokoonpanon herkkyys ja monipuolisuus, sekä uusien sävyjen etsiminen perinteisen instrumentaation sisällä. Nykyinen, vuodesta 2018 toiminut kokoonpano yhdessä basisti Oskari Siirtolan ja rumpali Anssi Tirkkosen kanssa edustaa Valjakan tämänhetkistä näkemystä pianotriosta, sen historiasta ammentaen ja samalla tulevaisuutta kohti kurkottaen.

Yhdessä Mikkelin musiikkijuhlien kanssa.

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN