Kolin RuskaBlues 16.-17.9.2022

Kolin perinteinen Ruska Blues on täällä taas 16.-17.9.

Kolilla vietetään Ruska Blues -tapahtumaa jo 19. kerran! Perinteen mukaisesti lavallemme nousee suomalaisia ja kansainvälisiä huipputähtiä.

PERJANTAI 16.9.

20.45 Dave Forestfield Band

Dave Forestfield on sekä Suomessa että USA:ssa palkittu 9 sooloalbumia julkaissut artisti. Rennon kitara- ja pianovetoisessa musiikissa kuuluvat mm. soul, blues ja rock'n'roll.

21.45 ”Etta James Tribute" Mirkka Paajanen & Peela orkesteri

Etta James -tribuuttikonsertti solistinaan laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen vie kuulijansa aikamatkalle vuodesta 1955 aina 2000-luvulle saakka käyden läpi Grammy-palkitun laulajan Etta Jamesin tuotannon keskeisimmät levytykset ja kappaleet.

Mirkka Paajanen tunnetaan lukuisten Suomen eturivin artistien taustalta niin laulajana kuin biisintekijänäkin. Lukuisissa medioissa kuten Helsingin Sanomat- ja Me Naiset -lehdissä Mirkkaa on kehuttu sielukasääniseksi laulajaksi ja karismaattiseksi esiintyjäksi. Monipuolisuudestaan ja lukuisista kokoonpanoista tunnettu Mirkka kokee olevansa omimmillaan kuitenkin rouhiessaan bluesin ja soulin maaperää Etta Jamesin jalanjäljissä. Yhtyeessä soittaa Riku Karvonen, kitara, Joonas Tuuri, basso, Henri Mäntylä, piano, Severi Sorjonen, rummut

23.00 Fat Mama Band

Fat Mama Band´in musiikki on mielenkiintoinen ja viihdyttävä sekoitus ”mustaa” rytmimusiikkia, jossa rhythm & blues-pohjaiseen keitokseen on lisätty mausteita soul-, jazz-, funk- ja rock-osastoiltakin.

LAUANTAI 17.9. Klo 13-17

Rinnetupa Blues Suonna Kononen & Arto (Pilli) Pajukallio klo 13-17 vapaa pääsy

Break Sokos Hotel Koli, Ravintola Grill It

20.45 Echo Räsänen and Friends

Echo Räsänen & Friends With Benefits on Räsäsen soololevyn "Song of Spell" pohjalle koottu ryhmä, jonka peruskokoonpanoon kuuluvat Pertti Feller (percussion) ja Sampsa Asikainen (basso) ja Echo (voc,kitarat,banjo).

21.45 Blues Bastards

Blues Bastards on esittänyt bluesia jo toistakymmentä vuotta. Musiikillinen suuntautuminen bluesiin oli kokoonpanolle alusta saakka itsestään selvä asia. Ohjelmistossa on muun muassa Muddy Watersin, Buddy Guyn ja T-Bone Walkerin kappaleita. Oikeaa ja alkuperäistä, rokahtavaa ja tunteikasta bluesia, jossa kitara on merkittävässä osassa.

23.00 Steve West Weston & Tomi Leino Trio

Englantilainen laulaja ja huuliharpisti Steve 'West' Weston on eräs soittimensa johtavista artisteista Euroopan blueskartalla. Hänellä on takanaan pitkä ura blueslavoilla ja meriittilistalta löytyy yhteistyötä muun muassa The Who –yhtyeen laulajan Roger Daltreyn sekä Dr. Feelgoodista tunnetun kitaristi Wilko Johnsonin kanssa.

Westonin viimeisin, pari vuotta sitten julkaistu levy 'West Street' sai kosolti huomiota ympäri maailman. Muun muassa amerikkalainen bluesjulkaisu Blues Junction valitsi albumin vuoden parhaaksi bluesjulkaisuksi. West yhdistelee musiikissaan elementtejä perinteisestä Chicago-bluesista, swingistä ja rock'n'rollista ja on tunnettu vauhdikkaista live-esiintymisistään.

Weston esiintyy Suomessa yhdessä Tomi Leino Trion kanssa. Tomi Leino Trio on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä roots-kokoonpanoja. Westonilla ja triolla on yhteistä kiertuehistoriaa takanaan jo useamman vuosikymmenen ajalta

Äänimies: Jani Salomaa

Jountaja: Cane Vuorijoki

BLUES BUSSI JOENSUUSTA 16. ja 17.9.2022 Lähtö Kimmelin edestä klo 17.00 tai matkan varrelta. Hinta täsmentyy lähempänä tapahtumaa.

Pääsyliput 24€/pvä tai 45€/2pvää (S-Etukortilla 40€/2pvää). Majoittuville vieraillemme pääsyliput sisältyvät hintaan. Ilman lipun lunastamista voi ruokailla klo 19.00 saakka. Klo 19 jälkeen tehdyille pöytävarauksille lisäämme pääsyliput illallisvarauksen yhteyteen.

Tervetuloa!

Varaa paikkasi!

Varaa pöytä elämykselliseen show&dinner-tapahtumaan, ja takaat unohtumattoman illan blues-sävelten parissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Bistro
Chico's
Coffee House
Fafa's
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
Jyvänen
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
Papà Giovanni
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Siipiyhtiö
Spaghetteria
Trattoria
VENN