Uudistettu Belge on nyt auki – Tervetuloa tutustumaan!

Belge viettää 20-vuotisjuhlavuottaan, ja pistimme sen kunniaksi sisustusta uuteen uskoon. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Belgeen!

Entistäkin belgialaisempi tunnelma

Remontissa Belge sai uudet kalusteet ja pinnat. Samalla kirjastobaariin tuotiin lisää istumapaikkoja ja ruokasali muutettiin astetta intiimimmäksi.

Sisustukseen lisättiin belgialaisia elementtejä ja uudistuksen suunnittelussa onkin ollut punaisena lankana ravintolan Belgia-teema, joka vahvistui remontin jälkeen entisestään. Ravintola Belgen uudistuksen ovat suunnitelleet Promakersin Riikka Fransila ja Asta Granberg.

Hauska yksityiskohta uudistetussa ravintolassa on Belgen oma haarniska, joka seisoo alakerran baariin portaiden juurelle. Se on näyttävä katseenvangitsija ja ohjaa ruokailemaan tulleita asiakkaita yläkertaan.

Simpukkakausi käynnistetään uudistetussa ravintolassa

Belgen ruokalistaa uudistettiin jo toukokuussa, ja siltä löytyy edelleen tutut belgialaiset oluet, vohvelit ja sinisimpukat sekä tuplafriteeratut perunat. Myös Belgen perinteiset Simpukkaviikot alkavat pian – 15. syyskuuta! Tutustu Simpukkaviikkojen makuihin jo nyt »

Nähdään Belgessä!

Katso ruokalista »

Katso myös: After Office -etuja Belgessä ma–pe klo 15–18 »

Ravintolaketjut

AmarilloBistroChico'sCoffee HouseFafa'sFrans & les FemmesGrill it!HesburgerHophausJyvänenLa FamigliaOksaOluthuoneetPapà GiovanniPizzaBuffaPressoPrisma CafePublic CornerRossoRosso ExpressRosso PizzaSiipiyhtiöSpaghetteriaTrattoriaVENN