Yllätyksellisiä Drag-iltoja Sing and Poressa

Drag Factorin Open Stage -illat ovat Mummotunnelin Sing and Pore -karaokebaarin uusi, upea ja sädehtivä keskiviikkoiltojen showelämys.

Lavalla joka keskiviikko valovoimaisia artisteja, jotka viihdyttävät vieraitamme. Viikoittain vaihtuvissa teemoissa nähdään drag-taidetta, burleskia, tanssia ja muita esittävän taiteen genrejä. Ohjelma alkaa klo 21.30, joten ole ajoissa paikalla.

Esiintyjille:

Haluatko tulla kokeilemaan tai testata uusia esityksiä. Nyt se on mahdollista! Etsimme Drag- ja burleski- taiteilijoita, tanssijoita ja kaikkea esittävän taiteen genrejä show- iltoihimme.

Drag Factorin Open Stage- illat ovat Helsingin keskiviikkoiltojen kruunun jalokivi, jossa tarjoamme vieraillemme täyden kattauksen show elämyksiä. Oletko sinä tai joku ystävistäsi yksi timanttisista artisteistamme? Lavalla esiintyvien vierailijoiden kesken arvotaan lahjakortteja jokaisena iltana!

Tässä ohjeet kuinka haet mukaan:

Laita yksityisviestiä instagramissa @dragfactorfinland ja kerro kuka olet ja minkälaisen esityksen aiot toteuttaa! Annamme yksityisviestien kautta tarkemmat infot ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin mitä sinulle ikinä tulee mieleen. Tartu tilaisuuteen ja ole rohkeasti yhteydessä!

Katso myös: Sinä olit tähti! Roast Karaoke torstaisin Sing and Poressa »

Näissä ravintoloissa

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN