Saunapalvelut Sataman Viilussa

Pulahda talvi-iltana viileään järviveteen, nauti poreiden lämmöstä tai rentoudu saunan lauteilla. Meillä Sataman Viilussa pääset saunomaan joka päivä. Nyt saatavilla on 10 kerran sarjakortit sekä naisten ja miesten saunavuorot.

10 kerran sarjakortit:

S-Etukortilla 130 €, ilman korttia 180 €. Sarjakortti on henkilökohtainen ja voimassa 12 kk ostopäivästä. Saunavuorojen varaus normaalisti joko netistä tai paikan päältä.

Naisten ja miesten saunavuorot:

Naisten vuoro tiistaisin klo 9–14, miesten vuoro keskiviikkoisin klo 9–14.

Kyseisinä aikoina saunatiloissa voi oleskella ilman uikkareita. Porealtaisiin ja terassille ne puetaan tuttuun tapaan päälle. Sekavuoroilla uima-asu on edelleen pakollinen.

Saunavuorojen hinnat: 2 h S-Etukortilla 15 €, ilman korttia 20 €, 3 h saunavuoro 25 €.

Saunavuoron hintaan kuuluu laadukas lainapyyhe, pefletti, ekologiset suihkutuotteet sekä järvivesialtaan ja porealtaiden käyttö. Uima-asu on pakollinen saunoissamme. Meillä on rajoitettu valikoima uima-asuja myynnissä.

Saunat ovat käytössä sunnuntaista torstaihin klo 9–21.30, perjantaista lauantaihin 9–23.
Saunojen kapasiteetti on rajallinen, joten varaa alta laudepaikkasi ennakkoon. Voit tiedustella vapaita saunavuoroja myös paikan päällä.
Saunavarauksen voi perua 2 tuntia ennen varattua saunavuoroa varausvahvistuksesta saamallasi koodilla.

Maksu tapahtuu saapuessasi. Maksuvälineenä käy käteisen ja kortin lisäksi: Eazybreak kulttuuri- ja liikuntasetelit, Edenred Virike -setelit, ePassin Sportti & Kulttuuri sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit.

Hetki meillä on aina juhla!

Näissä ravintoloissa