Stand Up Maratooni 2023

Stand Up Maratooni tulee taas, nyt uusitulla koomikko -kattauksella

Olavinlinnan lavalla nähdään 19.8.2023 kahdeksan eturivin Stand Up koomikkoa. Näissä bileissä on pönötys kaukana, sen tilalla ovat kuplat ja hekotus.

Olavinlinna Goes Stand Up

Stand upin rautaisista ammattilaisista ja alan kirkkaimmista tähdistä lavan valtaavat tällä kertaa Mika Eirtovaara, Ida Grönlund, Ilari Johansson, Robert Pettersson, Anna Rimpelä, Jaakko Saariluoma ja Heli Sutela – illan säkenöivänä emäntä toimii ihana Krisse Salminen. Tule ja nauti kolmen tunnin nauruntäyteisestä illasta ja kahdesta kuplivasta väliajasta. Mahdollisuus myös show & dinneriin! Liput myy lippu.fi

Mika Eirtovaara

Mika Eirtovaara on kuulunut jo yli 20-vuotta suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Mika peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Eirtovaara kuvailee itse komiikkaansa vääristyneeksi tragediaksi.

Ida Grönlund

Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen - ja aika pihalla. Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen, joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

Ilari Johansson

Ilari Johansson on yksi Suomen fyysisimmistä stand up -koomikoista. Ilarin keikoilta puuttuu varoitusmerkit; rock-asenne edellä, mustaa huumoria ja kriittistä sarkasmia. Kyytiä saavat tekopyhyys ja oletetut perusarvot. Ilarilta ei puutu kokemusta ja näkemystä elämän kummallisista kilometreistä. Särmikäs konkari takoo säästelemättä mielipiteitään menon huimatessa hurjempaakin. Ilari on jopa koomikoksi harvinaisen suorasanainen.

Robert Pettersson

Robert Pettersson on lakoninen stand up -koomikko, mustan huumorin synkkä lunastaja ja tummien vesien tulkki, joka puhuu hitaasti mutta vähän.

Anna Rimpelä

Anna Rimpelä ajattelee olevansa kanava ajatuksille, joita kukaan muu ei sano ääneen. Annan keikoilla kuljetaan syntymästä kuolemaan niin herttaisesti ettei kukaan voi pahastua. Ja miksi pahastuisikaan, totuuksiahan tässä vain puhutaan!

Jaakko Saariluoma

Näyttelijä ja stand up -koomikko Jaakko Saariluoma tunnetaan lukuisista rooleistaan teatterissa, televisiossa ja stand up -areenoilla. Saariluoma on nopea, terävä ja aina askeleen edellä. Huumorin aiheet kumpuavat elävästä elämästä, sillä maailma on hämmentävä paikka ja arkiset tilanteet voivat olla äärettömän koomisia.

Krisse Salminen

Hurmaava Krisse Salminen on juuri niin hauska lavalla kuin televisiossakin. Viattoman kiltti olemus ja hillittömät, omalaatuiset jutut ovat Krissen tavaramerkki, eikä vastaavanlaiseen tyyliin moni muu kykene edes kurottamaan.

Heli Sutela

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

Tervetuloa Olavinlinnan Stand Up Maratooniin 19.8.2023 klo 19.00-22.00!

Liput täältä:

https://www.lippu.fi/artist/stand-up-maratooni/

Kuten aiemminkin, myös tulevalla keikalla on mahdollisuus Buffet -ruokailuun Linnan sisätiloissa ennen esitystä. Voit varata oman herkuttelupaikkasi ostamalla Buffet & Stand Up -lipun. Buffet on katettu klo 16.30-18.30. Jos sinulla on erikoisruokavalioita, niin kontaktoithan ystävällisesti myyntipalveluamme sales.suur-savo@sok.fi

VIP -pöydät sijaitsevat lavan välittömässä läheisyydessä. Näillä paikoilla pääset kokemaan esityksen aivan ihollasi, lisäksi lasillinen kuohuvaa kuuluu lipun hintaan. Kahden väliajan aikana olet oikeutettu pöytiintarjoiluun ja vältyt jonottamiselta. Myös VIP -paikoille voit ostaa buffetin ennen esitystä. Se on katettuna linnan sisätiloissa klo 16.30-18.30. Suosittelumme!

Stand Up Maratooni BUFFET 2023

Savumuikkuskagen(L,G)

Väinämöisen palttoonnappeja (M)

Lasimestarin silliä ja kevätsipulia (M,G)

Härkäpastramia ja punasipulichutneyta (M,G)

Kirkas varhaiskaali-fenkolislaw (M,G)

Kukkakaalia, kesäkurpitsaa ja sweety drop-chiliä (M,G)

Marinoitua mozzarellaa ja puolikuivattua tomaattia (L,G)

Vihreää suvisalaattia (M,G)

Suolapaahdettuja kurpitsansiemeniä (M,G)

Salaatinkastiketta ja vadelmavinaigrettea (M,G)

Maalaispatonkia, valkosipulilevitettä ja merisuolavoita

*****

Kermainen kuhakeitto (L, G)

Kotimaista karamellipossua (M, G)

Paahdettua varhaisperunaa (M, G)

Herkkusieni-kasvispaistos (M, G)

Kasvispääruokavaihtoehto (ilmoitathan etukäteen kasvisruokatoiveesi)

Kurpitsapihvi ja grillattua halloumia (L, G)

-Sesongin kasviksia ja viikunabalsamicoa

*****

Vaniljapannacottaa ja kesän marjoja (L,G)