Stand up -spcial Saana Peltola:Oman elämäni kuokkavieras

Toukokuussa 20.5. klo 20.00 Gastropub Einon vintillä

Oman elämäni kuokkavieras on yhden naisen stand up -show. Esitys on stand up -koomikko Saana Peltolan sielun takakansi, kuokkavieraan manifesti, kumarrus, pyllistys, lyhyt oppimäärä maailmankaikkeudesta sekä tekaistu osatotuus melkein kaikesta.

⚠️😬☢SISÄLTÖVAROITUS☢😬⚠️

Esitys saattaa sisältää vulgaaria kieltä, alatyylin ilmaisuja, härskiintyneitä vitsejä, kirosanoja, sopimatonta läpändeerosta, seksuaalisia viittauksia, feminismiä ja muita paholaisen juonia. Tunnelma on kuitenkin turvallinen, lämmin ja sydämellinen, eikä esityksessä kiusata pienempiä eikä lyödä alaspäin.

Saana Peltola on niittänyt mainetta niin komediaklubeilla, teatterilavoilla kuin tv:ssäkin sekä naurattanut yleisöjä ympäri Suomen jo yli kymmenen vuotta. Saanalla on takanaan yli 900 stand up -keikkaa ja Peltola on tullut tutuksi myös mm. Heikelä Syndrooma -viihdeohjelman koomisena kirjeenvaihtajana (MTV3), All Female Panel sketsipodcastin (YLE Areena) käsikirjoittajana ja näyttelijänä sekä Nelosen Stand Up! -ohjelman koomikkona. Saana on myös suositun stand up -kollektiivi All Female Panelin perustajajäsen.

Esityksen kesto on noin 1,5h sisältäen väliajan.

Ennakkoliput Einosta 15€/ opiskelijat 10€

Liput ovelta ohjelmailtana 20€

Tilaa ennakkoliput osoitteesta: sales.suur-savo@sok.fi

tai puhelimitse numerosta: 010 764 2000 (0,09€/puhelu + 0,13€/min)

Näissä ravintoloissa