Tammikuun TOP 5 ravintolat Helsingissä

Arkikin voi olla juhlaa hyvän ruoan parissa. Kokosimme sinulle alkuvuoden parhaat ravintolavinkit!

1. OR Restaurant & Bar

Kasvis- ja kalaruokiin painottunut brasserie on täydellinen ravintola alkuvuoteen. Helsingin Sanomien arvostelussa neljä tähteä saaneessa ORissa ihastuttaa kekseliäiden makujen lisäksi innostunut palvelu. Erityisesti kokemisen arvoinen on Raw Bar, jossa kokki valmistaa silmien edessä upeita annoksia viinilasillisen kera nautittavaksi. Tutustu ja varaa pöytä »

Helsingin Sanomat: Täysin uusitussa hotelliravintolassa kaikki maistui ja herätti suorastaan ihastusta

2. Casa Largo

Talven keskelle sopii makumatka Espanjan lämpöön! Yksi Helsingin suosituimmista espanjalaisista ravintoloista, Casa Largo, on uudistunut lattiasta kattoon. Rento ja hyväntuulinen tunnelma vie hetkessä Madridin kaduille maistelemaan tapaksia, viinejä ja suosikkimakuja paellasta crema catalanaan. Tutustu ja varaa pöytä »

3. Vltava

Nyt herkutellaan blineillä! Vltavan perinteinen blinipaletti sisältää niin monta bliniä kuin jaksat syödä. Täytteenä siianmätiä, kylmäsavulohitartaria, villisikamoussea, metsäsienisalaattia, suolakurkkua, hunajaa, punasipulia ja smetanaa. Hinta S-Etukortilla 29,90 € (norm. 36 €). Bliniviikot Vltavassa 28.2. asti. Tutustu ja varaa pöytä »

4. 10. Kerros

Odotetut bliniviikot ovat käynnissä myös 10. Kerroksessa. Nauti talven suosikkiherkusta upeassa näköalaravintolassa Helsingin parhaalla paikalla 11.1.–25.2. Tutustu ja varaa pöytä »

Bliniviikot näissä ravintoloissa »

5. Spaghetteria Kaari, Jumbo ja Iso Omena

Lähde lasten kanssa ravintolaan! Spaghetteriassa lapset syövät samoja ruokia kuin aikuiset, mutta puolikkaat annokset saa puoleen hintaan. Lisäksi Spaghetteriassa lapsille on oma annospassi, jolla saa joka 10. annoksen maksutta. Tutustu ja varaa pöytä »

Lasten ruokailu –50 % S-mobiilin etukupongilla

Lähde lasten kanssa ravintolaan! Saat lasten ruoasta ja virvoitusjuomista 50 % alennuksen S-mobiilin etukupongilla 2.–31.1.2023. Katso ravintolat »