Pizza & Buffan Pizzamasteri 2023 on valittu!

Persoona, asiakasläheisyys ja ripaus makujen taikuutta ratkaisi Pizzamasteri 2023 voiton

Voittopizzat paistettiin keskiviikkona 18.1.2023 Keravan Pizza & Buffassa, kun uunituore Pizzamasteri Iida Marjamäki ripotteli luomukseensa tuoretta herkkusientä, pekonia, sulatejuustomurua ja rucolaa.

Pizza & Buffan ammattilaiset kisailivat tiukan raadin edessä parhaimmasta pizzataiturin tittelistä, jossa etsittiin persoonaa höystettynä ripauksella asiakaspalvelutyön parasta taikuutta.

- Haimme kisaan ammattilaisia, jotka haluavat jakaa rakkautensa ruoanlaittoon. Pizzataiturit ovat toteuttaneet tuhansia asiakkaiden pizzatoiveita, mutta nyt he loivat asiakkaiden unelmien sijasta omia pizzaunelmiaan, summaa ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta.

Keravan Pizza & Buffassa pidettyyn valtakunnalliseen kilpailuun valittiin alkukarsintojen kautta viisi finalistia, joista jokainen pyöräytti kaksi erilaista pizzaa. Reseptiikka oli kehitelty erityisesti Pizzamasteri-finaalia varten. Tuomariston arvioinnissa painottuivat reseptin ja maun lisäksi pizzataiturin asiakaslähtöisyys.

- Etsimme persoonaa, joka on asiakashenkinen asiantuntija. Voittajalla, Porin Pizza & Buffan Marjamäellä oli työssään pilke silmäkulmassa, kun hän huomioi tyylikkäästi asiakkaansa sekä pizzan leipomisen, että maistatuksen yhteydessä. Pizzamasterin voittoisa herkkusieni-pekoni -sulatejuustomuru-rucola-pizza syntyi ammattitaidolla raaka-aineita kunnioittaen, Siren avaa.

Voittajapizzan innoittajana oli ollut Marjamäen kesän grillaussuosikki. Pizzamasteri halusi vangita pizzaansa saman makumaailman kuin juustoin täytetyissä ja pekoniin käärityissä herkkusienissä maistui.

Hopealle ylsi Gabriele Santinoli Vaasan Liisanlehdon Pizza & Buffasta ja kolmanneksi sijoittui Rauni Myllynen Kuopion Prisman Pizza & Buffasta. Kolmikko sai palkintomatkan pizzan alkulähteille Italiaan.

- Kaikilla kolmella välittyi taituruus, lämminhenkisyys ja halu onnistua. Jokaisesta finalististakin näkyi, miten he tekivät kaikkensa asiakkaan parhaaksi. Kaikille mehevät ja asiakkaiden toiveiden mukaiset pizzat olivat sydämen asia, Sirén iloitsee.

Asiakkaat saivat maistella finaalipizzoja ja tutustua finalistien makujen maailmaan kisapäivän lomassa. Pizzamasteri-kisan pizzoja on pian saatavilla Pizza & Buffan take away -menussa.

Tuomariston arvovaltaa edustivat keittiömestari Marko Hirvonen, Lantmännen Unibake, kehityspäällikkö ja keittiömestari Sampo Laukkanen SOK:lta, ketjupäällikkö Minna Siren SOK:lta sekä hallitseva Pizzamasteri Topias Sundqvist Pizza & Buffasta. Tuomariston puheenjohtajana ja kisan juontajana toimi Esko Eerikäinen.

Näissä ravintoloissa