Parsaviikot Belgessä 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!
Belgessä vietetään parsaviikkoja! Keväistä suosikkiherkkua maistellaan tryffelimajoneesilla, savustetuilla simpukoilla, kylmäsavulohella ja ankanrinnan kera. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus!
MENU
ALKUUN
Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)
Grillattua valkoista ja vihreää parsaa, tryffelimajoneesia ja gruyére-juustoa 16,80 €
tai
Parsakeittoa savustetuilla simpukoilla (L, G)
Parsakeittoa valkoisesta parsasta, savustettuja sinisimpukoita ja vihreää parsaa S-Etukortilla 13,10 € / 15,50 €
PÄÄRUOAKSI
Grillattua parsaa kylmäsavulohella (L, G)
Grillattua valkoista ja vihreää parsaa, tryffelimajoneesia, gruyére-juustoa ja kylmäsavulohta 32,90 €
tai
Ankanrintaa ja vihreää parsaa (L, G)
Paahdettua ankanrintaa, vihreää parsaa sekä palsternakkapyreetä ja kirsikkakastiketta S-Etukortilla 29,60 € / 34,90 €
L = laktoositon, G = gluteeniton
Näissä ravintoloissa
Kluuvikatu 5, 00100, Helsinki