Parsaviikot Belgessä 13.4.–31.5. Katso menu ja varaa pöytä!

Belgessä vietetään parsaviikkoja! Keväistä suosikkiherkkua maistellaan tryffelimajoneesilla, savustetuilla simpukoilla, kylmäsavulohella ja ankanrinnan kera. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus!

MENU

ALKUUN

Grillattua parsaa ja tryffelimajoneesia (L, G)

Grillattua valkoista ja vihreää parsaa, tryffelimajoneesia ja gruyére-juustoa 16,80 €

tai

Parsakeittoa savustetuilla simpukoilla (L, G)

Parsakeittoa valkoisesta parsasta, savustettuja sinisimpukoita ja vihreää parsaa S-Etukortilla 13,10 € / 15,50 €

PÄÄRUOAKSI

Grillattua parsaa kylmäsavulohella (L, G)

Grillattua valkoista ja vihreää parsaa, tryffelimajoneesia, gruyére-juustoa ja kylmäsavulohta 32,90 €

tai

Ankanrintaa ja vihreää parsaa (L, G)

Paahdettua ankanrintaa, vihreää parsaa sekä palsternakkapyreetä ja kirsikkakastiketta S-Etukortilla 29,60 € / 34,90 €

Varaa pöytä »

L = laktoositon, G = gluteeniton

Parsaviikot 13.4.–31.5.

Näissä ravintoloissa

  • Kluuvikatu 5, 00100, Helsinki