Le Blasonin parsamenu ja uusittu ruokalista on täällä 25.4. alkaen!

Le Blasonin menu koostuu vuosien varrella menestystarinoiksi koetuista, hurmaavan upeista mauista. Klassikoiden ohella kulkevat sesonkien suosikit Blasonin taitavan keittiön kädenjäljellä höystettynä. Uusittu ruokalista ja parsamenu saatavilla 25.4. alkaen!

Le Blasonin menun uudistuksia tehdään klassikoita kunnioittaen, mutta uusia mahtavan ihastuttavia makuyhdistelmiä ja valmistustapoja kokeillen. Juuri nyt uusittu ruokalista tarjoilee lähes kaikki annokset täysin uudenlaisina.

Le Blasonin keittiön vuoromestari Aki Ojanperä paljastaa omaksi listan lemppariksi Valkosipulihärkää -annoksen, koska on itse todellinen valkosipulin rakastaja! Siinä naudan sisäfileepihvi saa kaveriksi punaviinikastiketta, valkosipulivoita ja sesongin kasviksia. Annoksen lisukkeena on myös paahdettuja perunoita, jotka on pyöritelty persilladeöljyssä. Persilladeöljy sisältää mm. persiljaa, valkosipulia ja sitruunaa. Katso uusittu ruokalistamme täältä!

Kausittain menun rinnalla kulkevat sesongin raaka-aineet, ja parsat ovat varma kevään merkki! Tänäkin vuonna tarjolla on Le Blasonin Parsalista.

Aki kertoo, että parsan kanssa lyömätön yhdistelmä on hollandaise. Hollandaise on voikastike, mikä maustetaan sitruunalla. Kastike valmistetaan keittiössä päivittäin ennen avaamista. Paksu voikastike ja keitetty valkoinen parsa on herkullinen ja klassinen yhdistelmä. Juomaksi parsan kanssa sopii hapokas valkoviini, joita löytyy Le Blasonin viinilistalta useampia.

Uusi ruokalista ja Parsalista Le Blasonissa 25.4. alkaen.

Varaa pöytä täältä!
Samalla kun sydämestämme toivotamme teidät tervetulleeksi, pyydämme teiltä yhtä asiaa. Laulakaa jos teitä laulattaa, puhukaa jos teillä on sanoja. Tehkää miten ikinä haluatte, viinillä tai ilman. Meidän intohimomme on se, että juuri te olette Vieraanamme. Lähtekää ovesta hyvä maku suussa ja tulkaa jälleen takaisin!

Le Blasonin menu

Täältä löydät ruokalistan, parsamenun, lasten listan sekä viinilistan!

Näissä ravintoloissa