Bepop Streetin alkukesän S-mobiilitarjoukset

Bepop Street räjäyttää alkukesän juomatrendit - Nappaa nyt nämä villit S-mobiilitarjoukset!

Haluatko päästää sisäisen juomaseikkailijasi valloilleen? Ei hätää, sillä Bepop Streetin alkukesän S-mobiilitarjoukset iskevät suoraan maalipintaan! 22.5 - 30.6. välisen ajan S-mobiilista löytyy kaksin kappalein kuponkeja, jotka varmasti ovat mieleisiä!

Nyt voit napata oman suosikkimocktailin nenäsi eteen vain 3,90€ hintaan (norm. 5,50€)! Streetin juomalistalta löydät hyvän valikoiman herkullisia mocktaileja, ja nyt pääset nautiskelemaan niitä entistä edullisemmin. Voit myös antaa henkilökunnan yllättää sinut täydellisellä makuelämyksellä juomalistan ulkopuolelta- he tuntevat juomataivaan salat paremmin kuin kukaan!

Eikä tässä ollut todellakaan kaikki! Kutsu kaverit koolle ja valmistaudu ottamaan vastaan alkukesän helteet sangrialla, sillä Bepop Street tarjoaa sangria-kannun hurmaavaan hintaan 16,90€ (norm. 19,90€)! Tässä mehukkaassa kannullisessa yhdistyy täydellisesti puna- tai valkoviini (36 cl, 12,5%-13%) sekä raikkaat hedelmäiset maut. Bepop Streetin sangria-kannu on täydellinen tapa kohottaa tunnelmaa ja jakaa iloa yhdessä ystävien kanssa!

Tarjoukset ovat voimassa 30.6. saakka! Ja parastahan tässä on se, että tarjousaika on jaettu kahteen osaan! Ensimmäiset kupongit ovat käytettävissä 22.5.-11.6. Kun saat ne käytettyä, niin 12.6.-30.6. väliselle ajalle ilmestyy uudet samanlaiset kupongit! Voit siis hyödyntää nämä tarjoukseen pariinkin kertaan, jiiiiihaa!

Bepop Street on tunnettu energisestä tunnelmastaan ja mahtavista juomistaan, ja nämä S-mobiilitarjoukset nostavat kokemuksen aivan uudelle tasolle. Ota puhelimesi esiin, avaa S-mobiilisovellus ja nappaa uskomattomat tarjoukset itsellesi.